@batuhankaralar @Billy Kane @turkuazz @MEnes @Ahmed oy kullandınız mı, unutmayın Dua için büyük haftadayız 
Hallederiz kullanırız. Daha zaman var.@batuhankaralar @Billy Kane @turkuazz @MEnes @Ahmed oy kullandınız mı, unutmayın Dua için büyük haftadayız![]()
En rezil oylamaydı, bilseydim kullandırtmazdım.Puanlarımızı verdik. Hayırlısı olsun.
Destek ver diyor yani abisi.Hallederiz kullanırız. Daha zaman var.![]()
Onu göreceğiz, köstek mi oluruz destek mi oluruz bilinmez...Destek ver diyor yani abisi.![]()
Sen de tekmeyi vurursan sonuçları açıklamama gerek kalmaz o zaman.Onu göreceğiz, köstek mi oluruz destek mi oluruz bilinmez...![]()
Yine entrikalara başlamışsın.Sen de tekmeyi vurursan sonuçları açıklamama gerek kalmaz o zaman.![]()
Hayır, adrenalin ve heyecan son dorukta olmalı. Şimdiden tüm puan durumlarını olabildiğince eşitlemeliyim.Yine entrikalara başlamışsın.Bari sonuçlar açıklanırken yaz senaryoyu, daha 1 günden fazla var erken değil mi.
![]()
Anladım, öyle diyorsan öyledir...Hayır, adrenalin ve heyecan son dorukta olmalı. Şimdiden tüm puan durumlarını olabildiğince eşitlemeliyim.![]()
Söz sahibi olduğum için çatla.En rezil oylamaydı, bilseydim kullandırtmazdım.![]()
Nasıl buldun bu hafta beni?Bende hesaplama yapabilmek adına en adaletli şekilde oylarımı kullandım. Hayırlı uğurlu olsun.![]()
Dua'yı nasıl bulduysan bende Yıldız'ı öyle buldum.Nasıl buldun bu hafta beni?![]()
![]()
Ne Spoileri? 😱 Her hafta aynı şey oluyor zaten.@MayısKralı aldın mı spoileri?![]()
Ne Spoileri? 😱 Her hafta aynı şey oluyor zaten.
Bu yarışmada kalan 3 gizli favorim var. Tabii ki kalan 2 gizli favorimi final konusunu açtıktan sonra söyleyeceğim. Puanlarımdan az çok belli ediyorumdur ama.![]()
Genelde final konusunu açtıktan sonra eleneni belirliyorum. Mesela geçen hafta eleneni oylama başlamadan 5 dk önce belirleyebildim. Malum aramızda iki saat fark var artık ve geçen hafta bizim saat ile 17.45'te anca anca eve gelebildim ve oyları hesaplayabildim.Final konusu başlarında farkında olmadan biraz spoiler veriyorsun zatenMesela bu hafta Barış Manço ya da Yıldız Tilbe elenecek olsa sürpriz bir isim elendi gibi bir ifade kullanırsın, Dua Lipa elenirse hal ve tavırlarındaki üzgün ifade ve “Elenen belli oldu
“ gibi bir ifade kullanman doğrudan Dua Lipa’nın elenmiş olduğunu gösterir. Geçen hafta Dua Lipa elenmiş olsaydı sonuç konusunu açarkenki ifadelerin daha farklı olurdu yani onu anlatmak istedim
![]()