eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 11. Hafta

Bende hesaplama yapabilmek adına en adaletli şekilde oylarımı kullandım. Hayırlı uğurlu olsun. :Z

Ne Spoileri? 😱 Her hafta aynı şey oluyor zaten. :A

Bu yarışmada kalan 3 gizli favorim var. Tabii ki kalan 2 gizli favorimi final konusunu açtıktan sonra söyleyeceğim. Puanlarımdan az çok belli ediyorumdur ama. :A

Final konusu başlarında farkında olmadan biraz spoiler veriyorsun zaten :A Mesela bu hafta Barış Manço ya da Yıldız Tilbe elenecek olsa sürpriz bir isim elendi gibi bir ifade kullanırsın, Dua Lipa elenirse hal ve tavırlarındaki üzgün ifade ve “Elenen belli oldu :( “ gibi bir ifade kullanman doğrudan Dua Lipa’nın elenmiş olduğunu gösterir. Geçen hafta Dua Lipa elenmiş olsaydı sonuç konusunu açarkenki ifadelerin daha farklı olurdu yani onu anlatmak istedim :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt and kerem
Final konusu başlarında farkında olmadan biraz spoiler veriyorsun zaten :A Mesela bu hafta Barış Manço ya da Yıldız Tilbe elenecek olsa sürpriz bir isim elendi gibi bir ifade kullanırsın, Dua Lipa elenirse hal ve tavırlarındaki üzgün ifade ve “Elenen belli oldu :( “ gibi bir ifade kullanman doğrudan Dua Lipa’nın elenmiş olduğunu gösterir. Geçen hafta Dua Lipa elenmiş olsaydı sonuç konusunu açarkenki ifadelerin daha farklı olurdu yani onu anlatmak istedim :A
Genelde final konusunu açtıktan sonra eleneni belirliyorum. Mesela geçen hafta eleneni oylama başlamadan 5 dk önce belirleyebildim. Malum aramızda iki saat fark var artık ve geçen hafta bizim saat ile 17.45'te anca anca eve gelebildim ve oyları hesaplayabildim. :A

Ha kim elenirse elensin asla belli etmem. Buna çok dikkat ederim. Eğer o örnek verdiğin ifadeleri kullanırsam oylamada heyecan kalmaz. O yüzden mesajlarımdan bunu anlamanız imkansıza yakın bir şey. :A