Nereden biliyorsun? 😱@ozgur2113 eleneceksin![]()
Nereden biliyorsun? 😱@ozgur2113 eleneceksin![]()
Sen yüksek puan ver sana atayım![]()
Namus elden gidiyeaahhYok ben almayayim, istersen bu rüsveti sana teklif etsin.![]()
Benim listeme çok sevineceksin lakin hafta bana göre 11 hafta içerisindeki en boş haftaydı.Bu hafta çok zorlu be.![]()
Uyduruyor da sen niye biliyorsun dedin.Nereden biliyorsun? 😱
Sen hep güldürüyorsun yüzümü zaten.Benim listeme çok sevineceksin lakin hafta bana göre 11 hafta içerisindeki en boş haftaydı.![]()
Belki 12'den vurmustur.Uyduruyor da sen niye biliyorsun dedin.daha hiçbir şey belli değil.
![]()
Daha sonuç gecesi gelmeden heyecanı yarattın yine.Belki 12'den vurmustur.
Suan gelen oylardanbir kisi gözüme carpti.![]()
Sen niye yarışmadın bu sezon![]()
Ben geçen sezonda yarışmamıştım istemiyorum beceremiyorum en iyisi uzak durayım dedim
ben de beceremiyorum ama renk katıyorduk diğer sezon katıl bence deniz sekiyle iyi yarışmıştın![]()
Nereden biliyorsun? 😱
Uyduruyor demekUyduruyor da sen niye biliyorsun dedin.daha hiçbir şey belli değil.
![]()
Elenmeyeceğime inanıyorum o yüzden dedim.Uyduruyor demekBu lafı duymam iyi oldu
![]()
Elenmeyeceğime inanıyorum o yüzden dedim.Hem sen bu şarkıyı beklemiyor muydun.
![]()
![]()
Bekliyordum da son tavırlarından sonra bir şeyler değişmiş olabilirElenmeyeceğime inanıyorum o yüzden dedim.Hem sen bu şarkıyı beklemiyor muydun.
![]()
![]()
Dualarımız kendisiyle.Duayı bu hafta beğendin demek![]()
Ne tavrı be.Bekliyordum da son tavırlarından sonra bir şeyler değişmiş olabilir![]()
Bir ara nakaratını anlamadım demişsin Janti için umarım anlamaya yüz tutmuşsundurPuanlarımızı verdik. Hayırlısı olsun.