Finalde sana oy kullandirabiliriz bakalim bi.Formatı baya beğendim yeni sezonda yarışmak isterim. İsteyen herkes istediği şarkıcıyı alabiliyor mu peki belirli bir şarkıcı grubu arasından mı seçiyoruz? Juri olmak da isterim tabi sadece oy veriyoruz değil mi başka bir şey yok. ? Aynı anda zaten hem yarışmacı hem juriyiz gibi anladığım kadaryla. ?
8 ve 9. sezonlarda secilen yarismacilari secemiyoruz.Daha önce seçilen şarkıcıları seçmiyor muyuz? Mesela bu sezon olan şarkıcıları seçemiyoruz doğru mu anladım? ? 9 sezon var şarkıcı kalmaz ki öyle. ?
Türk müziğinin efsaneleri arasına adını yazdıran 'Çat Kapı' ile sizlerleyiz. Yıldız Tilbe'nin 2003 yılında çıkardığı 'Yürü Anca Gidersin' albümünde yer alan 'Çat Kapı' şarkısıni geçtiğimiz yıl Oğuzhan Koç da seslendirmişti. Tüm arkadaşlara başarılar.
''Geceyi güneş siler, beni senin hasretin
Tek başıma sanki mahşer yeriyim
Şu kalbimdeki her yer bu evde seni bekler
Hadi çat kapı gel sevineyim''
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Şimdi ben oy kullanırım kesin elenirsin.
Klipsiz bir sürü şarkı yarıştı yalnız. Şöyle diyeyim ben çok güzel bir şarkıya klip kötü diye düşük vermem. Onu demek istedim.Biz burada kilplere oy vermiyor muyduk?
Niye bu kadar suratsızsınZamanı gelince bakacuk![]()
Sen sunucusun sus bakimCok iyi degiller bence.Su ana kadar sadece Sebnem Ferah'i cok cok begendim.
![]()
Klipsiz bir sürü şarkı yarıştı yalnız. Şöyle diyeyim ben çok güzel bir şarkıya klip kötü diye düşük vermem. Onu demek istedim.
Niye bu kadar suratsızsın![]()
@mesmeso61 olurmu hiç şarkılara oy veriyoruz biz![]()
Bende oy veriyorum ama.Sen sunucusun sus bakim![]()
Fikrini içine at sen tam puan ver sana Muratın çıplak fotosunu atacağım çırılçıplakBende oy veriyorum ama.![]()
Kimse elendiği için ergen tavırlar sergileyip bu yarışmayı provoke edemez. Başta sustum ama bu iki oldu, ağzını yormanıza gerek yok gereken yapılmıştır.![]()
Iyy, defol ben parlakçı değilim.Fikrini içine at sen tam puan ver sana Muratın çıplak fotosunu atacağım çırılçıplak![]()
Sen iyi puan ver bana tatlımIyy, defol ben parlakçı değilim.![]()
Yaparız bir şeyler. Her zamanki gibi adalet dağıtacağız.Sen iyi puan ver bana tatlım![]()
Zirvenin sahibi belli, gerisi düşünsün.Ne yaptın Yiğit yaktın beni nasıl oy verecem ben uff(
Zirvenin sahibi belli, gerisi düşünsün.![]()