eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 11. Hafta

Formatı baya beğendim yeni sezonda yarışmak isterim. İsteyen herkes istediği şarkıcıyı alabiliyor mu peki belirli bir şarkıcı grubu arasından mı seçiyoruz? Juri olmak da isterim tabi sadece oy veriyoruz değil mi başka bir şey yok. ? Aynı anda zaten hem yarışmacı hem juriyiz gibi anladığım kadaryla. ?
Finalde sana oy kullandirabiliriz bakalim bi. :A

Daha önce secilen sarkicilari secemiyorsun, onun disinda yarismacilar kendileri disinda diger yarismacilara da oy kullanmak zorunda. :A Yavas yavas ilerde formati cözersin zaten. :A

• Beğendim
Reactions: blacklion
Türk müziğinin efsaneleri arasına adını yazdıran 'Çat Kapı' ile sizlerleyiz. Yıldız Tilbe'nin 2003 yılında çıkardığı 'Yürü Anca Gidersin' albümünde yer alan 'Çat Kapı' şarkısıni geçtiğimiz yıl Oğuzhan Koç da seslendirmişti. Tüm arkadaşlara başarılar. :bhr:

''Geceyi güneş siler, beni senin hasretin
Tek başıma sanki mahşer yeriyim
Şu kalbimdeki her yer bu evde seni bekler
Hadi çat kapı gel sevineyim''

Ne yaptın Yiğit yaktın beni nasıl oy verecem ben uff:((

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Klipsiz bir sürü şarkı yarıştı yalnız. Şöyle diyeyim ben çok güzel bir şarkıya klip kötü diye düşük vermem. Onu demek istedim.
Niye bu kadar suratsızsın :A
@mesmeso61 olurmu hiç şarkılara oy veriyoruz biz :D

Kimse elendiği için ergen tavırlar sergileyip bu yarışmayı provoke edemez. Başta sustum ama bu iki oldu, ağzını yormanıza gerek yok gereken yapılmıştır. :)

Kimse elendiği için ergen tavırlar sergileyip bu yarışmayı provoke edemez. Başta sustum ama bu iki oldu, ağzını yormanıza gerek yok gereken yapılmıştır. :)

Şaşırdım yani 9 sezondur var yarışma kliplere oy vermediğimizi bilmesi lazımdı neyse :D