eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 9. Hafta

@Bully ile karıştırdım sanırım, gider ayak kazık attığı için puanlamada aklımda pek iyi bir hatırası kalmadı :A

Yıldız Tilbe bence de açık favori ve kesin kazanacak, kaybetmesi büyük sürpriz olur. Şebnem Ferah ile finali mümkün gözüküyor doğruya doğru. :A
Bully gitti de finale kadar oylarını verecek yalnız. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
@denizz19 doğru karar vermişsin, 'Olmuyor' şarkısı da benim için tam puanlık bir şarkıydı ama 'Soyadımsın' efsanedir, Murat Boz'un en iyi ilk üçünde olabilir. Erken değildir umarım, final puanı alacağı net ama. :X

@mrt-06 'Gülpembe' adımı efsane olmuş, çok iyi düşünmüşsün. Barış Manço ufaktan şok sanki. :A @Tolstoyevski

@ozgur2113 erken kullanmamış mısın bu şarkıyı, Buray'ın efsanelerinden biri. Şarkı listeni çok merak ediyorum doğrusu. (b)
Daha efsanelerimiz de yolda. :Z

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Oylar yağmaya başladı, herkes birbirinden farklı oylamış. Eleneni kestirmek o kadar oya rağmen şimdiden çok zor. :A

Evet, şarkılar ve recaplar tamamlandığına göre 9. haftanın oylaması başlamıştır. Sonuçlar Cuma 21.00'da açıklanacaktır. O zamana kadar oy kullanmayı unutmayın. Herkese bol şans. :D

Perşembe günü bir etkinliğim olduğu için burada olamayacağım, o yüzden sonuçları Cuma'ya yetiştirebilirim. 3 günde oy kullanmayan kalmasın ona göre. :A
  1. Şebnem Ferah - Mayın Tarlası
  2. Kıraç - Gülpembe
  3. Buray - Aşk Bitsin
  4. Yıldız Tilbe - Emi
  5. Mustafa Sandal - Kadere Bak
  6. Oğuzhan Koç - Çat Kapı
  7. Murat Boz - Soyadımsın
  8. Barış Manço - Arkadaşım Eşşek
  9. Dua Lipa - IDGAF (00.41 - 2.24)
Emeğine sağlık alamancı :Z :Z :Z

• Harika
Reactions: kerem
Ay hadi inşallah, ağzından bal damlıyor yerler seni. :bhr: :Z

Koskoca Türkiye varken? Bu hafta kime düşük vereceğimiz belli gibi. :A @mrt-06
Barış Manço'nun şarkısı Bremen'de çekilmiş. Her gün yanından geçtiğim meydanı klipte görünce çok şaşırdım. O yüzden bu haftaki torpillim. :A @Çiğdem @MayısKralı @ozmoturk @dreamy @Maskeli Fedai @mrt-06 @DarkLegenD @batuhankaralar @Ahmed @serhatt @xemrexxx
@Bully ile karıştırdım sanırım, gider ayak kazık attığı için puanlamada aklımda pek iyi bir hatırası kalmadı :A

Yıldız Tilbe bence de açık favori ve kesin kazanacak, kaybetmesi büyük sürpriz olur. Şebnem Ferah ile finali mümkün gözüküyor doğruya doğru. :A
Aaa vlla @Tolstoyevski genelde silahını alnına tutarak takip ediyordu sonucları :F Bu hafta sonuclarda silahını @kerem e ver evinde silah olmadan takip et :A :A :A