Hoşgeldin @xBUGRAx gibi adalet dağıtTanrı Imagine Dragons'u eleyen hainlere merhamet etsin, çünkü geri döndüm ve onlara merhamet etmeyeceğim![]()
![]()
Yıldız normal ayarına döndü sonundaYıldız Tilbe'nin büyük hitlerinden biri olan, 'Yürü Anca Gidersin' albümünde yer alan ''Emi'' şarkısıyla sizlerleyiz. 2003 yılında çıkan şarkıyı geçtiğimiz yıl Sibel Can da seslendirmişti. Tüm arkadaşlara başarılar.
''Sende sev ama sevilme
Aşk acısı çek ben gibi
Çok özle ama kavuşma
Kavuşamadığım gibi''
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Bu single albümden sonrakıler bu ayarda bence olmadı zaten 2015 den sonra pop müziği azalarak bittiÖncelikle geçen hafta Mustafa Sandal'ı zirveye taşıyan herkese teşekkürler. Bu hafta günümüze yaklaşıyoruz ve son yıllardaki beğeni toplayan Mustafa Sandal hitlerinden "Kadere Bak" ile karşınızdayız:
1.57 - 3.35
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Dağ başıAy bana fenalık geldi, nasıl bir köhnede oturuyorsun be sen![]()
Keşke eleniyorum tarzında olan bu tür başlıklı totemli şarkılarından vazgeçmeseydin9.haftaya muhteşem bir slow şarkı ile çıkıyoruz. O Ses Türkiye'de birinci olan Oğuz Berkay Fidan ve Murat Boz düeti "OLMUYOR" bu hafta sizlerle.. Umarım beğenirsiniz. Başarılar.
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @turkuazz @dreamy @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @serhatt @kerem @sokak sanati @batuhankaralar @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @GunesinOglu @alperuz @S.G.A.T. @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Ders al biraz keremden
Bende sıyırcam sensiz ölü burasıDağ başıSen bana sor ara sıra bir nefes alamasam gelip hepten kafayı sıyıracam
Yarın olacak diye diye yıl olacak
@kerem de 1 hafta diye aldı kurtulamıyor![]()
![]()
![]()
Gerçi iyi olmuş şampiyon izlerim bendeDers al biraz keremden![]()
Bi de bana laf eder ucube şeyGerçi iyi olmuş şampiyon izlerim bende![]()
![]()
![]()
En azından nisan mayıs gibi tamamen kaybolma şeyi yaşamadık ama bir an önce bende sizlerle eskisi gibi olmasını sabırsızlıkla bekliyorum , aksilikler bırakmıyor yakamızı durduk yere sorun çıkıyorBende sıyırcam sensiz ölü burası![]()
Bu kadar bekletmeleri çok saçma amaEn azından nisan mayıs gibi tamamen kaybolma şeyi yaşamadık ama bir an önce bende sizlerle eskisi gibi olmasını sabırsızlıkla bekliyorum , aksilikler bırakmıyor yakamızı durduk yere sorun çıkıyor![]()
![]()
![]()
Kuzgunda bitti nette yok acaba baksammı dizinizeBugün Engin'in dizisi başlıyor.![]()
Arızaya düştünmü burda suyunu çıakrıyorlar işteBu kadar bekletmeleri çok saçma ama![]()
Engine bakmak için bahane arama
Başka firmaya abone olArızaya düştünmü burda suyunu çıakrıyorlar işte![]()