Fransa - Türkiye | EURO 2020 Elemeleri H Grubu - 8. Maç

Ahahahahha :A Herkes efendimiz Joker'in yoluna geldi.. @Sherlock
La milleti ne hale sokmuşsun. Yakında tüm forum palyaço palyaço gezecek ortalıkta. :A Ama bence bu küçük bir yüzdeyi kapsayan bir kalkışmadır... Eğer forumu komple anarşiye sürükleyip ele geçirme operasyonu olsaydı böyle olacağını sanmıyorum... :A @Sherlock @MasacRE öyle değil mi yoldaşlarım... :A

La milleti ne hale sokmuşsun. Yakında tüm forum palyaço palyaço gezecek ortalıkta. :A Ama bence bu küçük bir yüzdeyi kapsayan bir kalkışmadır... Eğer forumu komple anarşiye sürükleyip ele geçirme operasyonu olsaydı böyle olacağını sanmıyorum... :A @Sherlock @MasacRE öyle değil mi yoldaşlarım... :A
Bu kalkismanin benimle alakası yok :A Millet beni lider olarak seçmişse bu şanlı görevi kabul edeceğim yapacak bir şey yok :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Bu kalkismanin benimle alakası yok :A Millet beni lider olarak seçmişse bu şanlı görevi kabul edeceğim yapacak bir şey yok :A
Zaten Joker de öyleydi, bu işler hep öyle başlar. Adam yaptıklarını yaparken asla bu düzeyde bir etki yapacağını düşünmemişti ama o etki oluştu ve bir düşünce sistemi haline geldi... :A

• Güldürdün
Reactions: Maskeli Fedai
Evet herkes öyle görünüyor gerçekten 😱 @Maskeli Fedai ne yaptın bu insanlara :A
bana inanmamıştın :T:
Gerçekten neden tüm ilginç şeyler sana rastlıyor, bunu ziyadesiyle merak ediyorum... :A
Ya tamam çok dikkayliyim, detaylari yakalamada üstüme yok ama çoğu şey gerçekten tesadüf eseri beni buluyor :A
o konuya etiket listesini almak için girince radarıma yakalandı detay :F
Yakında kelleme vuracaklar diye çekiniyorum birazcık ama @Sherlock beni korur diye düşünüyorum :bhr: gerçi o da benden çekiniyor olabilir :F

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and MEnes

Ya tamam çok dikkayliyim, detaylari yakalamada üstüme yok ama çoğu şey gerçekten tesadüf eseri beni buluyor :A
Yakında kelleme vuracaklar diye çekiniyorum birazcık ama @Sherlock beni korur diye düşünüyorum :bhr: gerçi o da benden çekiniyor olabilir :F
Yani bu tesadüfler bile artık değişik bir moda girdi. Bunun başka bir izahı yok. :A Ama komik tesadüfler olduğu için çok da problemli durmuyorlar. :A Adaşımın ne yapacağını bilemem, her şeyi yapabilir... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Sherlock
Kadro tercihi ve oyun pek konuşulmuyor ama yanlış birçok konu mevcut. İyi günde söylemekte fayda var.

İlginç şeyleri tespit edip, önümüze koyman bir tık korkutucu tabii Dosi hanım. :A Ama bu detaycılığın çoğu zaman işe yaradığı için bizi çekindirmesini görmezden gelebiliriz. :A

Haklı olan herkesi korumaya çalışırım Dosi hanım, içiniz rahat olsun... :A

• Harika
Reactions: Dosi
İlginç şeyleri tespit edip, önümüze koyman bir tık korkutucu tabii Dosi hanım. :A Ama bu detaycılığın çoğu zaman işe yaradığı için bizi çekindirmesini görmezden gelebiliriz. :A

Haklı olan herkesi korumaya çalışırım Dosi hanım, içiniz rahat olsun... :A
Adaletine tarafsızlığına güvenim sonsuz Sherlock Bey :bhr:

Benden çekinmene gerek yok zaten. Sana zararım dokunmaz :A

• Güldürdün
Ama bana dokunabilir. :A Çok acımasızlıklarını gördüm, heey gidi hey... :A
aa aşk olsun, ne acımasızlık yaptım sana? 😱 😱
Odunluklarını bile görmezden geldim çoğu kez :A :A
ama sana dokunabilirmi bilemeyicem. Olabilirde, olmayabilirde... kısmet :A (Tam senlik cevap oldu bu :F)

• Güldürdün
aa aşk olsun, ne acımasızlık yaptım sana? 😱 😱
Odunluklarını bile görmezden geldim çoğu kez :A :A
ama sana dokunabilirmi bilemeyicem. Olabilirde, olmayabilirde... kısmet :A (Tam senlik cevap oldu bu :F)
Biliyorum, zaten bilerek dedim. :ABenim yaptıklarımı düşününce sen az bile yaptın çoğu zaman... :A

Benlik cevap hoşuma gitti. Bana karşı benim sanatsal cümlelerimin kurulması beni ancak memnun eder... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking