Sende böyle gözüküyordur diğerleri benceŞundan dolayı dedim :
?
galiba sistemde hata var, forumda olmayanlar bile Joker olmuş bu şeyler hep benimi buluyor
Ekli dosyayı görüntüle 72563
@Maskeli Fedai @Sherlock @S.G.A.T. @Tolstoyevski
Sende böyle gözüküyordur diğerleri benceŞundan dolayı dedim :
?
galiba sistemde hata var, forumda olmayanlar bile Joker olmuş bu şeyler hep benimi buluyor
Kullanıcı adlarını tıklayınca normalleşiyorda. O listede niye böyle? ve neden Joker ?Sende böyle gözüküyordur diğerleri bence
Hangi liste ki o attığın? Yeni filmi var çünkü kütük dostum oradan etkilenip koymuştur avatarına @Maskeli Fedai Ama diğerleri neden ona dönüştü bilememKullanıcı adlarını tıklayınca normalleşiyorda. O listede niye böyle? ve neden Joker ?
Bi bak bakalım sende.Hangi liste ki o attığın? Yeni filmi var çünkü kütük dostum oradan etkilenip koymuştur avatarına @Maskeli Fedai Ama diğerleri neden ona dönüştü bilemem
Ahahahahha Herkes efendimiz Joker'in yoluna geldi.. @SherlockEvet herkes öyle görünüyor gerçekten 😱 @Maskeli Fedai ne yaptın bu insanlara
Evet herkes öyle görünüyor gerçekten 😱 @Maskeli Fedai ne yaptın bu insanlara
Ahahahahha Herkes efendimiz Joker'in yoluna geldi.. @Sherlock
La milleti ne hale sokmuşsun. Yakında tüm forum palyaço palyaço gezecek ortalıkta. Ama bence bu küçük bir yüzdeyi kapsayan bir kalkışmadır... Eğer forumu komple anarşiye sürükleyip ele geçirme operasyonu olsaydı böyle olacağını sanmıyorum... @Sherlock @MasacRE öyle değil mi yoldaşlarım...Ahahahahha Herkes efendimiz Joker'in yoluna geldi.. @Sherlock
Gerçekten neden tüm ilginç şeyler sana rastlıyor, bunu ziyadesiyle merak ediyorum...Şundan dolayı dedim :
?
Bu kalkismanin benimle alakası yok Millet beni lider olarak seçmişse bu şanlı görevi kabul edeceğim yapacak bir şey yok
Zaten Joker de öyleydi, bu işler hep öyle başlar. Adam yaptıklarını yaparken asla bu düzeyde bir etki yapacağını düşünmemişti ama o etki oluştu ve bir düşünce sistemi haline geldi...Bu kalkismanin benimle alakası yok Millet beni lider olarak seçmişse bu şanlı görevi kabul edeceğim yapacak bir şey yok
bana inanmamıştınEvet herkes öyle görünüyor gerçekten 😱 @Maskeli Fedai ne yaptın bu insanlara
Ya tamam çok dikkayliyim, detaylari yakalamada üstüme yok ama çoğu şey gerçekten tesadüf eseri beni buluyorGerçekten neden tüm ilginç şeyler sana rastlıyor, bunu ziyadesiyle merak ediyorum...
Yani bu tesadüfler bile artık değişik bir moda girdi. Bunun başka bir izahı yok. Ama komik tesadüfler olduğu için çok da problemli durmuyorlar. Adaşımın ne yapacağını bilemem, her şeyi yapabilir...bana inanmamıştın
Ya tamam çok dikkayliyim, detaylari yakalamada üstüme yok ama çoğu şey gerçekten tesadüf eseri beni buluyor
o konuya etiket listesini almak için girince radarıma yakalandı detay
Yakında kelleme vuracaklar diye çekiniyorum birazcık ama @Sherlock beni korur diye düşünüyorum gerçi o da benden çekiniyor olabilir
bana inanmamıştın
Ya tamam çok dikkayliyim, detaylari yakalamada üstüme yok ama çoğu şey gerçekten tesadüf eseri beni buluyor
o konuya etiket listesini almak için girince radarıma yakalandı detay
Yakında kelleme vuracaklar diye çekiniyorum birazcık ama @Sherlock beni korur diye düşünüyorum gerçi o da benden çekiniyor olabilir
Adaletine tarafsızlığına güvenim sonsuz Sherlock Beyİlginç şeyleri tespit edip, önümüze koyman bir tık korkutucu tabii Dosi hanım. Ama bu detaycılığın çoğu zaman işe yaradığı için bizi çekindirmesini görmezden gelebiliriz.
Haklı olan herkesi korumaya çalışırım Dosi hanım, içiniz rahat olsun...
Ama bana dokunabilir. Çok acımasızlıklarını gördüm, heey gidi hey...Adaletine tarafsızlığına güvenim sonsuz Sherlock Bey
Benden çekinmene gerek yok zaten. Sana zararım dokunmaz
aa aşk olsun, ne acımasızlık yaptım sana? 😱 😱Ama bana dokunabilir. Çok acımasızlıklarını gördüm, heey gidi hey...
Biliyorum, zaten bilerek dedim. Benim yaptıklarımı düşününce sen az bile yaptın çoğu zaman...aa aşk olsun, ne acımasızlık yaptım sana? 😱 😱
Odunluklarını bile görmezden geldim çoğu kez
ama sana dokunabilirmi bilemeyicem. Olabilirde, olmayabilirde... kısmet (Tam senlik cevap oldu bu )