Fransa - Türkiye | EURO 2020 Elemeleri H Grubu - 8. Maç

Bu golle birlikte yediğimiz 3 golü de duran toptan yemişiz. Cidden çok iyi savunmamız var. Fransa bile geçemedi savunmayı, duran toptan buldular golü.

Hakan ne ilginç adam ya. Akan oyunda yanındaki adama pas veremiyor ama duran topları efsane kullanıyor...

Topun yuvarlak olması bu maçta çok işimize geldi doğrusu. Şu maçtan puanla dönmek müthiş bir olay :A @Sherlock beyciğim konu işlerine devam :A
Bende tam onu demeye geliyordum :F yukarda @Sherlock bey hem 1 puan hem lideriz demişya, 'çünkü Top yuvarlaktır' demeye gelmiştim :A içimde kalmasın ve alıntıma devam edeyim :A :A
Bu maçı kazanmamız için Şenol Güneş’in gelip bizzat konuyu açması lazım. :A Yoksa ben açmışım, sen açmışsın, Utku beyciğim açmış fark etmiyor. :A @MasacRE
Yazın yine herkes böyle konuşuyordu ama kazanmayı bilmiştik. Büyüklerimin dediği gibi "Top Yuvarlaktır" :A hiç belli olmaz :A
Bu maç hem deplasmanda, hem de Hasan Ali yok. :A
Olsun, bu topun yuvarlak olduğu gerçeğini değiştirmiyor :A (ne alakaysa yazıverdim :F)

Topun yuvarlak olması bu maçta çok işimize geldi doğrusu. Şu maçtan puanla dönmek müthiş bir olay :A @Sherlock beyciğim konu işlerine devam :A
Bende tam onu demeye geliyordum :F yukarda @Sherlock bey hem 1 puan hem lideriz demişya, 'çünkü Top yuvarlaktır' demeye gelmiştim :A içimde kalmasın ve alıntıma devam edeyim :A :A

Gerçekten top yuvarlak, Dosi hanımın bir bildiği varmış. :A Bu arada 2 konu 4 puan, temiz iş. :A

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Türk düşmanları ağlıyor. Kapak Ayhan ne koydu Türk düşmanı Fransızlara be. Türk'ün gücü her yerde. Yabanci sınırını getiremezler artık Hahahaha Griezmann ağlıyordu maç sonu ?

Avatarı var işte, Joker var avatarında. Sende gözükmüyor mu :A
Şundan dolayı dedim :
?
galiba sistemde hata var, forumda olmayanlar bile Joker olmuş :A bu şeyler hep benimi buluyor :F
20191014_232846.png

@Maskeli Fedai @Sherlock @S.G.A.T. @Tolstoyevski

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking