Topun yuvarlak olması bu maçta çok işimize geldi doğrusu. Şu maçtan puanla dönmek müthiş bir olayYazın yine herkes böyle konuşuyordu ama kazanmayı bilmiştik. Büyüklerimin dediği gibi "Top Yuvarlaktır"hiç belli olmaz
![]()
Bende tam onu demeye geliyordumTopun yuvarlak olması bu maçta çok işimize geldi doğrusu. Şu maçtan puanla dönmek müthiş bir olay@Sherlock beyciğim konu işlerine devam
![]()
Bu maçı kazanmamız için Şenol Güneş’in gelip bizzat konuyu açması lazım.Yoksa ben açmışım, sen açmışsın, Utku beyciğim açmış fark etmiyor.
@MasacRE
Yazın yine herkes böyle konuşuyordu ama kazanmayı bilmiştik. Büyüklerimin dediği gibi "Top Yuvarlaktır"hiç belli olmaz
![]()
Bu maç hem deplasmanda, hem de Hasan Ali yok.![]()
Olsun, bu topun yuvarlak olduğu gerçeğini değiştirmiyor(ne alakaysa yazıverdim
)
Topun yuvarlak olması bu maçta çok işimize geldi doğrusu. Şu maçtan puanla dönmek müthiş bir olay@Sherlock beyciğim konu işlerine devam
![]()
Bende tam onu demeye geliyordumyukarda @Sherlock bey hem 1 puan hem lideriz demişya, 'çünkü Top yuvarlaktır' demeye gelmiştim
içimde kalmasın ve alıntıma devam edeyim
![]()
![]()
Peki ya top kare olsaydı sonuç ne olurdu @Dosi hanımGerçekten top yuvarlak, Dosi hanımın bir bildiği varmış.Bu arada 2 konu 4 puan, temiz iş.
![]()
Felipe Melo kim? Brezilyada tezgahtarlık mı yapıyor?
Şundan dolayı dedim :Avatarı var işte, Joker var avatarında. Sende gözükmüyor mu![]()