Sende böyle gözüküyordur diğerleri benceŞundan dolayı dedim :
?
galiba sistemde hata var, forumda olmayanlar bile Joker olmuşbu şeyler hep benimi buluyor
Ekli dosyayı görüntüle 72563
@Maskeli Fedai @Sherlock @S.G.A.T. @Tolstoyevski
Sende böyle gözüküyordur diğerleri benceŞundan dolayı dedim :
?
galiba sistemde hata var, forumda olmayanlar bile Joker olmuşbu şeyler hep benimi buluyor
Kullanıcı adlarını tıklayınca normalleşiyorda. O listede niye böyle? ve neden Joker ?Sende böyle gözüküyordur diğerleri bence![]()
Hangi liste ki o attığın?Kullanıcı adlarını tıklayınca normalleşiyorda. O listede niye böyle? ve neden Joker ?![]()
Bi bak bakalım sende.Hangi liste ki o attığın?Yeni filmi var çünkü kütük dostum oradan etkilenip koymuştur avatarına
@Maskeli Fedai Ama diğerleri neden ona dönüştü bilemem
![]()
AhahahahhaHerkes efendimiz Joker'in yoluna geldi.. @Sherlock
La milleti ne hale sokmuşsun. Yakında tüm forum palyaço palyaço gezecek ortalıkta.AhahahahhaHerkes efendimiz Joker'in yoluna geldi.. @Sherlock
Gerçekten neden tüm ilginç şeyler sana rastlıyor, bunu ziyadesiyle merak ediyorum...Şundan dolayı dedim :
?
Bu kalkismanin benimle alakası yok
Zaten Joker de öyleydi, bu işler hep öyle başlar. Adam yaptıklarını yaparken asla bu düzeyde bir etki yapacağını düşünmemişti ama o etki oluştu ve bir düşünce sistemi haline geldi...Bu kalkismanin benimle alakası yokMillet beni lider olarak seçmişse bu şanlı görevi kabul edeceğim yapacak bir şey yok
![]()
bana inanmamıştın
Ya tamam çok dikkayliyim, detaylari yakalamada üstüme yok ama çoğu şey gerçekten tesadüf eseri beni buluyorGerçekten neden tüm ilginç şeyler sana rastlıyor, bunu ziyadesiyle merak ediyorum...![]()
Yani bu tesadüfler bile artık değişik bir moda girdi. Bunun başka bir izahı yok.bana inanmamıştın
Ya tamam çok dikkayliyim, detaylari yakalamada üstüme yok ama çoğu şey gerçekten tesadüf eseri beni buluyor
o konuya etiket listesini almak için girince radarıma yakalandı detay
Yakında kelleme vuracaklar diye çekiniyorum birazcık ama @Sherlock beni korur diye düşünüyorumgerçi o da benden çekiniyor olabilir
![]()
bana inanmamıştın
Ya tamam çok dikkayliyim, detaylari yakalamada üstüme yok ama çoğu şey gerçekten tesadüf eseri beni buluyor
o konuya etiket listesini almak için girince radarıma yakalandı detay
Yakında kelleme vuracaklar diye çekiniyorum birazcık ama @Sherlock beni korur diye düşünüyorumgerçi o da benden çekiniyor olabilir
![]()
Adaletine tarafsızlığına güvenim sonsuz Sherlock Beyİlginç şeyleri tespit edip, önümüze koyman bir tık korkutucu tabii Dosi hanım.Ama bu detaycılığın çoğu zaman işe yaradığı için bizi çekindirmesini görmezden gelebiliriz.
Haklı olan herkesi korumaya çalışırım Dosi hanım, içiniz rahat olsun...![]()
Ama bana dokunabilir.Adaletine tarafsızlığına güvenim sonsuz Sherlock Bey
Benden çekinmene gerek yok zaten. Sana zararım dokunmaz![]()
aa aşk olsun, ne acımasızlık yaptım sana? 😱 😱Ama bana dokunabilir.Çok acımasızlıklarını gördüm, heey gidi hey...
![]()
Biliyorum, zaten bilerek dedim.aa aşk olsun, ne acımasızlık yaptım sana? 😱 😱
Odunluklarını bile görmezden geldim çoğu kez![]()
ama sana dokunabilirmi bilemeyicem. Olabilirde, olmayabilirde... kısmet(Tam senlik cevap oldu bu
)