eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 7. Hafta Sonuçları

İlk 3-4 haftaların sancılıydı ama öyle hareket etmen doğruydu artık hit şarkıları kaldı :A @Bully
Sonunda bizim gibi düşünen biri daha çıktı. :A @Bully

Stratejik davranmak bu işte. :A Onlar da çok kötü değildi ya hele Ay Parçası öyle bir sonuç hak etmiyordu ama atlattık şükür. :A
İlk 2 hafta dısında yanı sona koyduklarım dısındakıler bencede kötü değildi ama iddalı şarkı harcamadan gelmek önemli tabi tabi elenseydin farklı konusuyor olacaktım sonuc önemli sonucta :A :A :A @Bully
Buray ilk 5 hafta sabretti ve karşılığını aldı :A Artık bam bam bam gidecek :A

Hayat da böyledir, kimse gidişata bakmaz :A Önemli olan sonuçtur :A

Şu vefayı çocuklar duymasın gösteremedi Vatan Beye başka şehre gitti diyip attılar :(

Eşkiyayı tekrar kutluyorum zaten oyuncular sahne gereği değiil gerçekten ağlıyor Oktay bey :( :( :( @Bully @batuhankaralar @ömer karataş @kerem @dreamy @turkuazz @ozgur2113 @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @xBUGRAx @serhatt
İzlemiştim ben de, ekip gereken vefayı göstermiş. :bhr: Zaten Ünal Kaplan'ı değil Tarık Ünlüoğlu'nu anmışlar yani belli herkes içten bir şekilde üzgün. :( Başımız mı kaldı diyor bir de Oktay bey...

Tekrardan Allah rahmet eylesin, huzur içinde yatsın..

• Harika
Reactions: Çiğdem
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey

Yedek sunucu Alamancı @kerem oyları ,benim gibi boncuklu bişi denemişte beceremememiş değişik bişi olmuş :A :A :A
zvZVKp.gif

11p) Dua Lipa
11p) Murat Boz
11p) Mabel Matiz
11p) Kıraç
11p) Imagine Dragons

7p) Şebnem Ferah
7p) Barış Manço
7p) Yıldız Tilbe
7p) Buray
7p) Oğuzhan Koç
7p) Mustafa Sandal

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey

Yedek sunucu Alamancı @kerem oyları ,benim gibi boncuklu bişi denemişte beceremememiş değişik bişi olmuş :A :A :A
zvZVKp.gif

11p) Dua Lipa
11p) Murat Boz
11p) Mabel Matiz
11p) Kıraç
11p) Imagine Dragons

7p) Şebnem Ferah
7p) Barış Manço
7p) Yıldız Tilbe
7p) Buray
7p) Oğuzhan Koç
7p) Mustafa Sandal
@kerem senin tavsiyeni dinleyerek bu hafta oyumu erken kullandım, puanın boşa gitmeyecek :F :F

• İlginç
Reactions: Bully

zvZVKp.gif

11p) Dua Lipa
11p) Murat Boz
11p) Mabel Matiz
11p) Kıraç
11p) Imagine Dragons

7p) Şebnem Ferah
7p) Barış Manço
7p) Yıldız Tilbe
7p) Buray
7p) Oğuzhan Koç
7p) Mustafa Sandal