İşte o forumun zevksizliği.Tuğba Yurt'a dua et.Sondan ikinciydin.
![]()
İşte o forumun zevksizliği.Tuğba Yurt'a dua et.Sondan ikinciydin.
![]()
Harika niye attın o zaman azgın bunakAvatarda çok karanlık çıkmıs napayım kurt adam gibi![]()
Benim elenme tahminim sendin o hafta.İşte o forumun zevksizliği.![]()
Fotosuna attım sana yakısmamısHarika niye attın o zaman azgın bunak![]()
Üzgünüm canım, tahminin tutmadı.Benim elenme tahminim sendin o hafta.![]()
@xBUGRAx @Ahmed @turkuazz Evet gerçi @batuhankaralar şuan kaldı sadece elense üzülmem diceğim .ABi ona birde @Ahmed 'e çok üzüldüm. Nil ve Ajda'ya da öyle![]()
İlk 3-4 haftaların sancılıydı ama öyle hareket etmen doğruydu artık hit şarkıları kaldı@Bully
Sonunda bizim gibi düşünen biri daha çıktı.@Bully
Stratejik davranmak bu işte.Onlar da çok kötü değildi ya hele Ay Parçası öyle bir sonuç hak etmiyordu ama atlattık şükür.
![]()
Buray ilk 5 hafta sabretti ve karşılığını aldıİlk 2 hafta dısında yanı sona koyduklarım dısındakıler bencede kötü değildi ama iddalı şarkı harcamadan gelmek önemli tabi tabi elenseydin farklı konusuyor olacaktım sonuc önemli sonucta![]()
![]()
@Bully
Fragmanlarına denk geliyorum youtube'da, aksiyonlu bölüm olacak
Bizim sonucumuz belli Allahtan.Buray ilk 5 hafta sabretti ve karşılığını aldıArtık bam bam bam gidecek
Hayat da böyledir, kimse gidişata bakmazÖnemli olan sonuçtur
![]()
Patron dizisine bağlıNoldu zibidi listenden çıktı mı@xemrexxx
Hadi ordan, gördün aslan gibi adamı sapıttın hemenPatron dizisine bağlı![]()
İzlemiştim ben de, ekip gereken vefayı göstermiş.Şu vefayı çocuklar duymasın gösteremedi Vatan Beye başka şehre gitti diyip attılar
Eşkiyayı tekrar kutluyorum zaten oyuncular sahne gereği değiil gerçekten ağlıyor Oktay bey![]()
![]()
@Bully @batuhankaralar @ömer karataş @kerem @dreamy @turkuazz @ozgur2113 @Yiğitt @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @xBUGRAx @serhatt
Forumun %90'ının hayatında dinlemediği bir grubu alıp 7. haftaya gelebilen başka birini bulursan üzülmezsin
@kerem senin tavsiyeni dinleyerek bu hafta oyumu erken kullandım, puanın boşa gitmeyecek@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Yedek sunucu Alamancı @kerem oyları ,benim gibi boncuklu bişi denemişte beceremememiş değişik bişi olmuş![]()
![]()
![]()
11p) Dua Lipa
11p) Murat Boz
11p) Mabel Matiz
11p) Kıraç
11p) Imagine Dragons
7p) Şebnem Ferah
7p) Barış Manço
7p) Yıldız Tilbe
7p) Buray
7p) Oğuzhan Koç
7p) Mustafa Sandal
Sunucu psikolojisine bürünüp ister istemez boncuk dağıtmış biraz@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey
Yedek sunucu Alamancı @kerem oyları ,benim gibi boncuklu bişi denemişte beceremememiş değişik bişi olmuş![]()
![]()
![]()
11p) Dua Lipa
11p) Murat Boz
11p) Mabel Matiz
11p) Kıraç
11p) Imagine Dragons
7p) Şebnem Ferah
7p) Barış Manço
7p) Yıldız Tilbe
7p) Buray
7p) Oğuzhan Koç