eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9. Sezon 7. Hafta Sonuçları

Ne bildirimlere bakabiliyorum, ne de durumlara istediğim emojiyi bırakamıyorum. Admine söyledim cevap bile vermedi. Bugün zor bi' akşam olacak.

• Beğendim
Reactions: Bully
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey

Yedek sunucu Alamancı @kerem oyları ,benim gibi boncuklu bişi denemişte beceremememiş değişik bişi olmuş :A :A :A
zvZVKp.gif

11p) Dua Lipa
11p) Murat Boz
11p) Mabel Matiz
11p) Kıraç
11p) Imagine Dragons

7p) Şebnem Ferah
7p) Barış Manço
7p) Yıldız Tilbe
7p) Buray
7p) Oğuzhan Koç
7p) Mustafa Sandal
Kız senin boncukların daha güzel bu ne be :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@mrt-06 oylarını göndemediği ve şarkısını geç yolladığı için -20 ceza puanı almıştır. Son puan durumundan sonra aldığı puanların 20'si çıkarılacaktır.

@dreamy'nin Oyları:

10 - Dua Lipa
9 - Mustafa Sandal
8 - Buray
7 - Mabel Matiz
6 - Barış Manço
5 - Kıraç
4 - Murat Boz
3 - Imagine Dragons
2 - Yıldız Tilbe
1 - Oğuzhan Koç

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @Çiğdem @hayret bi şey

@mrt-06 oylarını göndemediği ve şarkısını geç yolladığı için -20 ceza puanı almıştır. Son puan durumundan sonra aldığı puanların 20'si çıkarılacaktır.

@dreamy'nin Oyları:

10 - Dua Lipa
9 - Mustafa Sandal
8 - Buray
7 - Mabel Matiz
6 - Barış Manço
5 - Kıraç
4 - Murat Boz
3 - Imagine Dragons
2 - Yıldız Tilbe
1 - Oğuzhan Koç

Aaa naptın @mrt-06 😱😱😱 @xemrexxx @serhatt @Yiğitt @Bully @batuhankaralar

• Üzücü
  • Beğendim
Reactions: serhatt and Bully

@dreamy'nin Oyları:

10 - Dua Lipa
9 - Mustafa Sandal
8 - Buray
7 - Mabel Matiz
6 - Barış Manço
5 - Kıraç
4 - Murat Boz
3 - Imagine Dragons
2 - Yıldız Tilbe
1 - Oğuzhan Koç

Bu haberi niye daha önce vermedin ya, şer ittifakından bir üye daha eksiliyor :oley: