Fav10 Aktif Üye Listesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Etiketler Etiketler
    fav10
:F:F yok yav depremden önce gelmiştim zaten depremi kaçırdık benle annem :D aynen üni için buraya yerleştim annemler hala İstanbuldalar, kaldım buralarda bir başıma :T

Aileden uzak ne güzel işte ama Samsun sıkıcı şehir bence. Umarım iyi geçer üniversite yılları.:bhr:

• Beğendim
Reactions: yigit_00
Genelde emek verilerek yapılan tablolara çok burun kıvıranlar oluyor :A
Şimdi bulundukları il kısmında biz TR dışındakilerde ülke ismi biraz garip kaçıyor.
Benimkine Gothenburg yazabilirsin @mrt-06 :A
bu arada emeğine sağlık :D

Edit: Arslan Bey, İstanbul değil, Aydın :D
“GBG” ya da kısaca. :A :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Ne ara gitti Ankara'ya yahu İzmir'de değil miydi o :A soo da İzmir'de oturuyormuş ama, tekrardan 3 kişi olduk :A
nerdeyse 1 sene olacak :A Ekmek parasını orda kazanıyor, kısmeti benim memleketimdeymiş :A
“GBG” ya da kısaca. :A :A
haha :F
Aslında Göteborg olarak söyleniyorda bizde ama ben uluslararası söylenilişini dedim ama biz yurt dışindakiler ülke olarak kalacaz galiba :A
şu kısacık mesajında neyi yanlış yazmıs olabilirsinde düzenleme yapmışsın :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy and MasacRE
8
destere
nick : rahmetliforuma bağlandığı yer : öteki taraf

@mrt-06 :A :A :A @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @MEnes @dreamy @Harunnn60 @serhatt @kerem
Özledik yoldaşımı... Nerdesin be adam ne oldu sana... :A

Aileden uzak ne güzel işte ama Samsun sıkıcı şehir bence. Umarım iyi geçer üniversite yılları.:bhr:
Ya yok benim ev sahile 10 dk yürüme mesafesi, sahil de hep genç mekanları var zaten çok da sıkıcı sayılmaz :D ama ben İzmir'e geçiş yapmak istiyorum yine de :D sonuçta daha az sıkıcı 😉

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
nerdeyse 1 sene olacak :A Ekmek parasını orda kazanıyor, kısmeti benim memleketimdeymiş :A

haha :F
Aslında Göteborg olarak söyleniyorda bizde ama ben uluslararası söylenilişini dedim ama biz yurt dışindakiler ülke olarak kalacaz galiba :A
şu kısacık mesajında neyi yanlış yazmıs olabilirsinde düzenleme yapmışsın :A
Kısaltmayı yanlış yazmışım neyse ki fark ettim sonradan. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
GTB daha mantıklı geldi nedense o an. :A GHB de olabilirdi :A
GTB olabilirdi evet, GT gazetesi var bizim buranın yerel.
GHB olmaz çünkü ingilizcesinde H var :A
Bizim muhabbete bakanlar birşey anlamayacak şu kıslatmalardan :F

• Güldürdün
Reactions: dreamy