Yaklaşık 1 haftadır Samsun'da yaşıyorumYaşadığınız şehirleri söylerseniz eklerim. @tolgab @yigit_00 @Gizmen @Jonsnow @Canol @soo @anniegrant @offensive @alperuz @Emin Özaltun
Yaklaşık 1 haftadır Samsun'da yaşıyorumYaşadığınız şehirleri söylerseniz eklerim. @tolgab @yigit_00 @Gizmen @Jonsnow @Canol @soo @anniegrant @offensive @alperuz @Emin Özaltun
Ekledim, teşekkürler.Yaklaşık 1 haftadır Samsun'da yaşıyorum
Senin yaptığın şeyi dile getirdim. Abartılan bir şey varsa oda senin kendini haklı çıkarmak için 2 mesajı da düzenlemen.Yanlış tuşa basmışım neden bu kadar abarttın
80 kişide 3 kişiyiz ya şu hale bak, bir de Türkiye'nin en kalabalık 3. şehri olacak
Edirne yazıyor sende? Gerçi sen Manisa'da oturmuyor muydun ya ben mi yanlış hatırlıyorumReyis ben de İzmirli sayılırım
sen banlanmıyorsan bana hiç bişey olmazedepsizlikten banlar seni @mrt-06
Yaklaşık 1 haftadır Samsun'da yaşıyorum
Okula Edirne'de gidiyor yanlışlık yok.Edirne yazıyor sende? Gerçi sen Manisa'da oturmuyor muydun ya ben mi yanlış hatırlıyorum
O @xemrexxx in taktığı ad değil miydi.İsmi de Faruk
Edirne yazıyor sende? Gerçi sen Manisa'da oturmuyor muydun ya ben mi yanlış hatırlıyorum
Ee nasıl İzmirli sayılıyorsun o zamanYok ben Balıkesir
8 |
| nick : rahmetli | foruma bağlandığı yer : öteki taraf |
Harika bir tablo
8 nick : rahmetli foruma bağlandığı yer : öteki taraf
@mrt-06 @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @MEnes @dreamy @Harunnn60 @serhatt @kerem
2 kişisiniz aslında Besalet Ankara'da yaşıyor.80 kişide 3 kişiyiz ya şu hale bak, bir de Türkiye'nin en kalabalık 3. şehri olacak
yok yav depremden önce gelmiştim zaten depremi kaçırdık benle annem aynen üni için buraya yerleştim annemler hala İstanbuldalar, kaldım buralarda bir başımaDeprem'den kaçıp oraya mı yerleştiniz Avcılar da çok tehlikeli haa.s.s
Üniyi orada mı kazandın.