Yaklaşık 1 haftadır Samsun'da yaşıyorumYaşadığınız şehirleri söylerseniz eklerim.@tolgab @yigit_00 @Gizmen @Jonsnow @Canol @soo @anniegrant @offensive @alperuz @Emin Özaltun
Yaklaşık 1 haftadır Samsun'da yaşıyorumYaşadığınız şehirleri söylerseniz eklerim.@tolgab @yigit_00 @Gizmen @Jonsnow @Canol @soo @anniegrant @offensive @alperuz @Emin Özaltun
Ekledim, teşekkürler.Yaklaşık 1 haftadır Samsun'da yaşıyorum![]()
Senin yaptığın şeyi dile getirdim. Abartılan bir şey varsa oda senin kendini haklı çıkarmak için 2 mesajı da düzenlemen.Yanlış tuşa basmışım neden bu kadar abarttın![]()
80 kişide 3 kişiyiz ya şu hale bak, bir de Türkiye'nin en kalabalık 3. şehri olacak![]()
Edirne yazıyor sende?Reyis ben de İzmirli sayılırım![]()
sen banlanmıyorsan bana hiç bişey olmazedepsizlikten banlar seni@mrt-06
Yaklaşık 1 haftadır Samsun'da yaşıyorum![]()
Okula Edirne'de gidiyor yanlışlık yok.Edirne yazıyor sende?Gerçi sen Manisa'da oturmuyor muydun ya ben mi yanlış hatırlıyorum
![]()
Edirne yazıyor sende?Gerçi sen Manisa'da oturmuyor muydun ya ben mi yanlış hatırlıyorum
![]()
Ee nasıl İzmirli sayılıyorsun o zamanYok ben Balıkesir![]()
| 8 |
| nick : rahmetli | foruma bağlandığı yer : öteki taraf |
Harika bir tablo
8 ![]()
nick : rahmetli foruma bağlandığı yer : öteki taraf
@mrt-06![]()
![]()
@Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @MEnes @dreamy @Harunnn60 @serhatt @kerem
2 kişisiniz aslında80 kişide 3 kişiyiz ya şu hale bak, bir de Türkiye'nin en kalabalık 3. şehri olacak![]()
Deprem'den kaçıp oraya mı yerleştinizAvcılar da çok tehlikeli haa.s.s
Üniyi orada mı kazandın.![]()