Türkçe yazmayı öğrenelim önce. 'Hefes' etmişim.Heves etmiş söylüyor çocuk kırma.![]()
Türkçe yazmayı öğrenelim önce. 'Hefes' etmişim.Heves etmiş söylüyor çocuk kırma.![]()
Her bölüm 7,8 kere tecavüze uğrarsın o zaman.Şimdi farkettim. Artık TVEN'de hiç bir diziye yorun yapmacağım ve diss like atacağım.![]()
Doğru yazıyor. 😱Türkçe yazmayı öğrenelim önce. 'Hefes' etmişim.![]()
Niye kendi mesajını ve alıntıladığım mesajını düzenledin? 'Hefes' mi ettin?Doğru yazıyor. 😱
Her bölüm 7,8 kere tecavüze uğrarsın o zaman.![]()
İsmi de FarukForumdash İstanbul’da mı yaşıyormuş. 😱 Reel hayatıyla ilgili bir şey öğrenmek güzel![]()
Yanlış tuşa basmışım neden bu kadar abarttınNiye kendi mesajını ve alıntıladığım mesajını düzenledin? 'Hefes' mi ettin?![]()
Çok havalandın sen.Ekibimle beraber diziyi 0 reytinge düşürür yayından kaldırtırıs.
Genelde emek verilerek yapılan tablolara çok burun kıvıranlar oluyor@Dosi İsveç'te, @Yakamoz-Asi İsviçre'de, (karıştırmadığım için mutluyum.), @HachiKo Bulgaristan'da, ben de Almanya'da yaşıyorum.
Bilmiyorsun ya söyleyeyim dedim, eminim bilmiyorsundur şimdi öğrenmiş oldun.![]()
Çok havalandın sen.![]()
İzmirYaşadığınız şehirleri söylerseniz eklerim.@tolgab @yigit_00 @Gizmen @Jonsnow @Canol @soo @anniegrant @offensive @alperuz @Emin Özaltun
O duysa ne olur beDuy @mrt-06 bunu![]()
Hem sinirimi boşalttığıma hem de banlanmadığıma göre bu konuyu kapatabiliriz.Suçunu nasıl da biliyor.![]()
Bir ceza daha aldığında banlanacaksın.Hem sinirimi boşalttığıma hem de banlanmadığıma göre bu konuyu kapatabiliriz.![]()
![]()
İstanbul ne alaka?Taşındığımdan benim niye haberim yok?
![]()
İyiymiş. Özelden soru soracağım sana yoksa banlanır giderim.Bir ceza daha aldığında banlanacaksın.
Zaten sende Denizli yazıyor ne İstanbul'u![]()
Sor bekliyorum.İyiymiş. Özelden soru soracağım sana yoksa banlanır giderim.
İstanbul olarak görmüştüm ama neyse.Deprem çantası hazırlamaktan kurtuldum.
![]()