xBUGRAx
Süper Emekli
Zamanında Samanyolu TV dizilerin adını yazmak yerine llgolarını kullanıyordu, keşke FOX'ta yayınlarken öyle yapsa.
Iyy yok FOX'ta yapıyordu ki onu.
Zamanında Samanyolu TV dizilerin adını yazmak yerine llgolarını kullanıyordu, keşke FOX'ta yayınlarken öyle yapsa.
FOX zaten eskiden yapıyordu ama bence hoş değil hepsinin aynı tip olması daha iyi.Zamanında Samanyolu TV dizilerin adını yazmak yerine llgolarını kullanıyordu, keşke FOX'ta yayınlarken öyle yapsa.
Aynen ben de fotoğraf paylaştım şimdi.Iyy yok FOX'ta yapıyordu ki onu.Hatta Canan'la başlamıştı.
@ozgur2113 Deniz Yıldızı, Dinle Sevgili falan farklı farklıydı.
![]()
Hırsın korkutuyor beni.Seni görmeden bu hırsım bitmeyecek.. @xBUGRAx
FOX zaten eskiden yapıyordu ama bence hoş değil hepsinin aynı tip olması daha iyi.
Ekli dosyayı görüntüle 71808
Evet çok güzeldi de.Bu iş harcandı ya..![]()
FOX da.ssIyy yok FOX'ta yapıyordu ki onu.Hatta Canan'la başlamıştı.
@ozgur2113 Deniz Yıldızı, Dinle Sevgili falan farklı farklıydı.
![]()
BAH'ı da izlemiyor musun onlar güzel değil miydi.Yasak Elma'nın kısmını çok beğendim, Mucize Doktor kısmı da çok güzeldi. Güzel ve uğraşılmış bir tanıtım olmuş.
FOX da.ss
BAH'ı da izlemiyor musun onlar güzel değil miydi.![]()
Evet çok güzeldi de.Faruk’un beceriksizliği.
Entrika kraliçesi Nuran Devres yazıyordu halbuki
Bir ara güzel de izlendi sanki ama çabuk bitti
![]()
4 ay 20 gün oldu bence de korkmalısınHırsın korkutuyor beni.![]()
1 Mayıs’ta en son görüştüğümüz için hesaplaman kolay oldu tabi.4 ay 20 gün oldu bence de korkmalısın![]()
Ben hesaplıyorum bari senin umrunda bile değil !1 Mayıs’ta en son görüştüğümüz için hesaplaman kolay oldu tabi.Başka bir tarih olsaydı görürdüm seni.
![]()
Çirkin iftiralarını kendine sakla, aşkımıza engel olamayacaksın
Ne demek umrumda değil.Ben hesaplıyorum bari senin umrunda bile değil !
İnandım sana.Kanıtlarım ama kötü olmak istemiyorum.@serhatt