Bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim.Doğal sarışın mı o maşallah.@Aserat
Bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim.Doğal sarışın mı o maşallah.@Aserat
Bu kadar kolay olacağını tahmin etmemiştim.![]()
Sarışınlığını boşver güzelliği ve yeteneği yeter.Baktım doğal değilmiş ondan bunu buldum iltifat edecek.![]()
Sarışınlığını boşver güzelliği ve yeteneği yeter.![]()
Aradığım ss buydu işte harika burda Taner
Bu nasıl bir kalitedir yarabbim.Türkiye bu kanalı hak edecek ne yaptı.
![]()
Tolga Sarıtaş'ı aradı gözüm...
Yine kalite yine FOX
Mucize Doktor ekibinin enerjisine bayıldım (Özellikle Reha Özcan ve Taner Ölmez’in neşeli dansları)
Furkan ve Aybüke dansı ateş ediyor
Kurşun ekibi harika görünüyor... ?
Gözlerim Ferhat ile Şirin ekibini, Hümeyra’yı ve Zuhal’i aradı...
Beğendim ben de tanıtımı, sonunda güzel bir tanıtım izleyebildik şükürler olsun. Kaliteli, emek verilmiş bir iş olmuş. Zuhal Topal, Fatih ve İsmail neden yok? Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ı da aradı gözüm.![]()
Konuma daha fazla müdahale olursa yakarım konuyu@ozgur2113
Ne varsa Araplarda var birileri FOX'tan önce yüklemiş çok şükür.O kadar kaliteli ki izleyemiyoruz![]()
Ne varsa Araplarda var birileri FOX'tan önce yüklemiş çok şükür.Konu düzenlendi.
Seni görmeden bu hırsım bitmeyecek.. @xBUGRAxSana yaranılmıyor cidden![]()
Altta gün ve saatlerin yazdığı kısımlar çok kötü ve gereksiz küçük.YouTube’a tüm dizi ve program fragmanları yeni grafiklerle yeniden yüklenmişSondaki kısım güzel ama FOX müziği olmamış sanki ya
@xBUGRAx
Kadın’da sayı az o yüzden az gösterilmiş baksanaSonunda yüklendiğine göre kısa bir yorum yapayım. Şarkı yine güzel olmuş. Mucize Doktor ekibi, Bir Aile Hikayesi ekibi (8 oyuncuyla en kalabalık ekip) ve Burçin Terzioğlu ışıl ışıl parlıyor.Tabii 14 reyting alan diziyi biraz daha uzun gösterseler daha iyi olurdu ama neyse. Kanal D'nin Beyaz'lı tanıtımları gibi FOX da İlker üstüne kurmuş tanıtımı.
FOX Haber ve Zuhal'in olmaması kötü olmuş. İlgilendiğimden değil de ATV'nin tanıtımında da eksikler vardı bence hoş görünmüyor. Ama Kadın'ın yok denecek kadar az gösterilmesine bayıldım.@xBUGRAx @ozgur2113
FOX'u (özellikle sosyal medya admininin lakayıtlığından dolayı) pek sevmesem de tanıtım işlerini harika yapıyorlar. Bu sene de beklememize değmiş emeklere sağlık.![]()
Evet ya yazı aşırı küçük. Eskisi çok iyiydi. 3 sezondur o kullanılıyordu...Altta gün ve saatlerin yazdığı kısımlar çok kötü ve gereksiz küçük.Kim böyle saçma değişikliklere onay vermiş.
![]()
Kurşun, Savaşçı ve Her Yerde Sen'de de az kişi var ama Kadın'dan daha fazla gösterilmişler. Yıl sonunda final haberi doğru demek.Kadın’da sayı az o yüzden az gösterilmiş baksanaFeyyaz Duman, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar sezon finalinde kaza geçirdi ya sürpriz için hiçbir yerde görünmüyorlar.
Ay ne istiyorsun sen FOX sosyal medya yönetimindenBence sosyal medyayı en iyi kullanan, gençlerin dilinden anlayan çok aktif bir yönetim.
![]()
Evet o kısım güzel ama eskisine çok alışmışım belli ki.Dizileri kendi yazılarıyla yazması falan hoş olmuş beğendim ben de.Müzik çok yavaş hareketlensin biraz.
![]()
Devir sosyal medya devri. Ben hiç sevmem öyle ciddi sayfaları.Kurşun, Savaşçı ve Her Yerde Sen'de de az kişi var ama Kadın'dan daha fazla gösterilmişler. Yıl sonunda final haberi doğru demek.
Kanal hesabı dediğin azıcık resmi olur gençlere hitap etmek için saçma sapan şeyler paylaşmalarına gerek yok.![]()
Evet o kısım güzel ama eskisine çok alışmışım belli ki.
Müzik kaldırılsın bence Kadın’ın müziğine odaklanmıştım bi baktım FOX müziği girdi
Ben bir ara şu grafiklere bayılıyordum. Filmlerde mavi falan oluyordu.
Ekli dosyayı görüntüle 71807
Dizileri kendi yazılarıyla yazması falan hoş olmuş beğendim ben de.Müzik çok yavaş hareketlensin biraz.
![]()