Emre Ozansoy
Moderatör
Her zaman mantıklı konuşurum işine gelirse.Arada mantıklı konuşuyorsun.Olabilir aslında.
![]()
Her zaman mantıklı konuşurum işine gelirse.![]()
Umarım bu sezon erken biten dizi olmaz da izlenmesi milyona ulaşan tanıtımı silmezler yineOnları unutan kovulsun, süründürülsün bir zahmet.@Aserat
Her sene en başta oluyorlardı (zaten o reytinglere olması lazım) bence sizin izlediğiniz montajsız hali yayınlanmıştır.Onları unutan kovulsun, süründürülsün bir zahmet.@Aserat
Burcu olunca akan sular duruyor harika attım direktHer sene en başta oluyorlardı (zaten o reytinglere olması lazım) bence sizin izlediğiniz montajsız hali yayınlanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 71801
Ben Burcu’yu hep severdim BBS zamanıNasıl bir büyü yaptı sana @Aserat ...
Bana ihtiyaç yok bu güzellik tek başına yeter büyülemeye.Nasıl bir büyü yaptı sana @Aserat ...
Ben Burcu’yu hep severdim BBS zamanıSonra hep izlemediğim işlerde bile olsa gönlüm onunlaydı
Kuzgun’da güzelliği karşısında yapacak bir şeyim kalmadı![]()
Hahahah asıl siz niye düşmansınız Burcu’ya
Benden dolayı sevmen lazım o zaman.
FOX'a gelirse niye daha önce tanımadım diye pişman olursun benden söylemesi.@ozgur2113
Ben isterim FOX’a gelmesini.FOX'a gelirse niye daha önce tanımadım diye pişman olursun benden söylemesi.@ozgur2113
Yarım saatte bir tanıtımı doğru düzgün yükleyemeyen, yüklediği gibi silen kanala ben de istemem haklısın.Düşman kanala.![]()