Emre Ozansoy
Moderatör
Her zaman mantıklı konuşurum işine gelirse.Arada mantıklı konuşuyorsun. Olabilir aslında.
Her zaman mantıklı konuşurum işine gelirse.
Umarım bu sezon erken biten dizi olmaz da izlenmesi milyona ulaşan tanıtımı silmezler yine Geçen sene 1.5 milyon olmuştu BDR bitince silmişlerdi ya her sene aynı şey oluyorOnları unutan kovulsun, süründürülsün bir zahmet. @Aserat
Her sene en başta oluyorlardı (zaten o reytinglere olması lazım) bence sizin izlediğiniz montajsız hali yayınlanmıştır.Onları unutan kovulsun, süründürülsün bir zahmet. @Aserat
Burcu olunca akan sular duruyor harika attım direktHer sene en başta oluyorlardı (zaten o reytinglere olması lazım) bence sizin izlediğiniz montajsız hali yayınlanmıştır.
Ekli dosyayı görüntüle 71801
Ben Burcu’yu hep severdim BBS zamanı Sonra hep izlemediğim işlerde bile olsa gönlüm onunlaydıNasıl bir büyü yaptı sana @Aserat ...
Bana ihtiyaç yok bu güzellik tek başına yeter büyülemeye. @ozgur2113Nasıl bir büyü yaptı sana @Aserat ...
Ben Burcu’yu hep severdim BBS zamanı Sonra hep izlemediğim işlerde bile olsa gönlüm onunlaydı
Kuzgun’da güzelliği karşısında yapacak bir şeyim kalmadı
Hahahah asıl siz niye düşmansınız Burcu’ya
FOX'a gelirse niye daha önce tanımadım diye pişman olursun benden söylemesi. @ozgur2113Tanımam etmem @Aserat yüzünden sanırım.
Benden dolayı sevmen lazım o zaman.Tanımam etmem @Aserat yüzünden sanırım.
FOX'a gelirse niye daha önce tanımadım diye pişman olursun benden söylemesi. @ozgur2113
Ben isterim FOX’a gelmesini.FOX'a gelirse niye daha önce tanımadım diye pişman olursun benden söylemesi. @ozgur2113
Yarım saatte bir tanıtımı doğru düzgün yükleyemeyen, yüklediği gibi silen kanala ben de istemem haklısın.Düşman kanala.