- Reaksiyon puanı
- 79,205
- Puanı
- 1,060
Pesss, bu kanal ne yapmaya çalışıyorOrdan da silmişler ben hallederim yüklenince.![]()
Pesss, bu kanal ne yapmaya çalışıyorOrdan da silmişler ben hallederim yüklenince.![]()
Heyatım benim yurt interneti sıkıntılı malum girip Twitter’dan izleyemedim o yüzden dedimKonuma daha fazla müdahale olursa yakarım konuyu@ozgur2113
Pesss, bu kanal ne yapmaya çalışıyor![]()
Ah keşkeCansu olsaydı onu kapak yapardık süper olurdu.@ozgur2113
BAH ekibini göremedin mi yaniTüm linkler silinmiş bir tek Mucize Doktor'lu kısmı izleyebildim.![]()
bir söyle bin işit, iyi amanHeyatım benim yurt interneti sıkıntılı malum girip Twitter’dan izleyemedim o yüzden dedimHem ayrıca biz eskiden böyle dizi ve kanal tanıtımlarının hep YouTube linkini yüklerdik daha kolay oluyordu
Hem FOX’un izlenmesi de artar![]()
![]()
Ah keşkeOnlara ayrı tanıtım yapılmalı
Kadir az görünmüş ama çok neşeli![]()
Sana yaranılmıyor ciddenbir söyle bin işit, iyi aman![]()
Bir tek Mucize Doktor ekibi beyazlar içindeydi onu da Twitter'dan birileri almış.BAH ekibini göremedin mi yani
Ali Seçkiner Alıcı bile coşmuştu tanıtımda![]()
Harika olurduZuhal'le ikisi oynamalıydı karşılıklı.![]()
Üzüldüm senin adınaBir tek Mucize Doktor ekibi beyazlar içindeydi onu da Twitter'dan birileri almış.
Harika olurdu
Furkan’ın yakın plandaki bakışı ve oynayışı, Reha Özcan’ın dansı ve Taner’in gözlüklü hali süperdi aklımda kaldıOnur Tuna da iyiydi ama az görünmüş
İlker Ayrık herkesten fazla görünmüş haksızlık resmenEskiden Kanal D’de Beyaz ve Okan böyle fazla görünürdü
![]()
Tamam be anladık izlediniz.ss FOX Haber ve Zuhal yok demişsiniz onları unuttuklarını fark edip mi sildiler nedir.Kanalın soytarısı.Furkan çok iyiydi ya çarptı beni hatta.
![]()
Bence de çok iyiydiKanalın soytarısı.Furkan çok iyiydi ya çarptı beni hatta.
![]()
Tamam be anladık izlediniz.ss FOX Haber ve Zuhal yok demişsiniz onları unuttular diye mi sildiler şimdiye yüklenmesi lazımdı.![]()
Keşke Cansu’yu falan da öyle araya sıkıştırsalardı sonuçta Tuvana da yeni açıklandı sayılırAraya Tuvana'yı da sıkıştırmışlar.![]()
Eminim estetikli ve yapay burnu olmadan çok daha güzel bir tanıtım olmuştur hemen yüklense de izlesek.İsmail ve Fatih'e yapmışlardı tanıtım ondan yoktur belki.Zuhal niye yok anlamadım çekimlerden falan mı.
![]()
Arada mantıklı konuşuyorsun.Tamam be anladık izlediniz.ss FOX Haber ve Zuhal yok demişsiniz onları unuttuklarını fark edip mi sildiler nedir.![]()