- Reaksiyon puanı
- 79,213
- Puanı
- 1,060
Evet çukurdakiler dimiBunlar has ecünnü ??
Evet çukurdakiler dimiBunlar has ecünnü ??
Hayır yasak elmadakilerEvet çukurdakiler dimi![]()
Nesi ecünnü be bunların gayet hanfendilerHayır yasak elmadakiler![]()
Kız bıraksan 3. Dünya Savaşı çıkarır bunlar ??Nesi ecünnü be bunların gayet hanfendiler![]()
Sonu geliyor artık o ortaklığın@serhatt Yarın besmele çek yüzünü yıka aynaya bak ve ecünnü ortaklığımızı hatırla![]()
![]()
@Bully @xemrexxx @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 71779
Çukurun intikamını alıyor güyaSonu geliyor artık o ortaklığınYasak Elma izlediği sürece öyle bir ortaklık olamaz zaten
![]()
Daha intikam almaya başlamadım
Bu sahneden Twitter'da kaç hesap faydalandı. Her tweet binlerce fav almış.Etkisi haftaya olur.
![]()
Bende diyorum ki Yıldız argun kim acaba sonradan anladım güzel yapmış
@Çiğdem bunu fav10 dağ bayır merkezine al hemen iyice tırlattı yazık be![]()
Ve sonunda Yıldız'ın parlama zamanı. Pazartesi bölümden beri tüm sosyal medya bu sahneyi ve Eda Ece'nin başarılı performansını konuştu. Başlarken 8.Gün bunu çiğ çiğ yer dediler, dizi 6.bölümde final yaptı. Zalim İstanbul geldi, fos çıktı. Ve şimdi 50.bölüm fragmanı yayınlandı. Hayırlısıyla 4.sezon is coming?
![]()
3. Sezona giriyoruz diğer dizi sezon arasında yayından kaldırıldı onun acısı![]()
Ben de bir gün önce fark ettim bu videoyu ve twitter’da da bazı sahnelere denk geldim, takipçisi olacağım bu karakterin.![]()
Harika sahne.Yıldız süper.
![]()
@serhatt Yarın besmele çek yüzünü yıka aynaya bak ve ecünnü ortaklığımızı hatırla![]()
![]()
@Bully @xemrexxx @MasacRE
Ekli dosyayı görüntüle 71779
Zalim’leri ve Çocuk’ları pistten alalım ????Şimdi de yeni bölüm fragmanımız trendlerde 4. sırada gümbür gümbür geliyoruz düşmanlara inat
Şimdi de yeni bölüm fragmanımız trendlerde 4. sırada gümbür gümbür geliyoruz düşmanlara inat
Çok beklersin@Maskeli Fedai efendi konuya kalp alalım pls![]()
Küstahhhh!!!Çok beklersin![]()
Ne kötü kokusu be@xBUGRAx konuya buradan kötü kokular geliyor![]()
Yapmazsam ne yaparsınKüstahhhh!!!
Hemen dediğimi yap hemen![]()
![]()