Bencede alsınlarŞunlar ? seni örnek almalı
Bu kadar hediye kimseye vermem, bunu örnek alamam doğrusu...Şunlar ? seni örnek almalı
Bencede alsınlar
%1 alsan yeterliBu kadar hediye kimseye vermem, bunu örnek alamam doğrusu...
Bak o belki olabilir...%1 alsan yeterli
E hadi kap bir hediye. Komşuda pişer bizede düşer. Ben sahiplenecem hediyeyiBak o belki olabilir...
Uykum var yatıyorum az sonra, şuan hediyelik bir durumda değilim. Belki yarın belki yarından da yakın...E hadi kap bir hediye. Komşuda pişer bizede düşer. Ben sahiplenecem hediyeyi
Yarın olduUykum var yatıyorum az sonra, şuan hediyelik bir durumda değilim. Belki yarın belki yarından da yakın...
ŞaşırtmadınBelki de hiç...
Gelmiyor mu bu adam artık
Bu mesaji yeni farkettim. Yok bir süre daha gelmeyecek gibi. Okul falanda başlayacakya yoğun olur. Yokluğu belli oluyorGelmiyor mu bu adam artık
İyi hadi verelim hediyesini@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai ne yapacağinızi biliyorsunuz, hatırlatmama gerek yok
@Sherlock bey, kapatacağımız defter bu konuydu Senin yokluğunda bile konun iyi hit kazandı. İnsanın seveni çok olunca normal tabi
Harikasınız Utku bey, darısı diğerlerinin başınaİyi hadi verelim hediyesini
@Sherlock beyciğim buyur hediyen. Bu muhteşem gollerine burada da devam etmesini diliyoruz El Tigre'nin
Ekli dosyayı görüntüle 71294
Forumumuzun sevilen, eğlenceli, kaliteli ve foruma bir çok katkıda bulunan ve özellikle durgun zamanlarda spor konularına yoğunlaşan çalışkan üyesi @Sherlock forumdaki 3. yılında
Bizlerle birlikte daha nice nice eğlenceli goygoylu mesajlara
Hediyelerim:
Ekli dosyayı görüntüle 71293
Adaşım, yoldaşım, goygoyuna doyum olmayan insanla zaten diyaloğumuz her zaman devam ediyor. Ama buradan da kendisini çok uzak tutmamasını temenni ediyorum elbette. Tanışmamıza vesile olan bu ortamı bırakmasına gerek yok bence. Yine de kendi kararı adaşımın, en azından nice mutlu yıllara diyelim de konunun açılma sebebine uyalım bari.