eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Yıldız Tilbe - Hastayım Sana

İlk hafta şarkımı @xBUGRAx ve @Bully canlarıma hediye ediyorum... Her hafta şarkımı hediye usulü sürprizler yapacağım. Umarım beğenirsiniz, tüm arkadaşlara bol şans! :bhr:

@denizz19 marulundan tam puanı kaptın kesin :A

• Harika
Reactions: Yiğitt

İlk hafta şarkımı @xBUGRAx ve @Bully canlarıma hediye ediyorum... Her hafta şarkımı hediye usulü sürprizler yapacağım. Umarım beğenirsiniz, tüm arkadaşlara bol şans! :bhr:

Sezen'e attığı kazıktan dolayı onu piyasadan silme kararı aldık. @mrt-06 :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
İlk hafta maceramıza Şebnem Ferah’ın çok sevilen coverlarından biriyle, Sezen Aksu’dan duymaya alışık olduğumuz “Masum Değiliz” (Elller Günahkâr) ile başlıyoruz.

(1.37-2.47)

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed

İlk hafta maceramıza Şebnem Ferah’ın çok sevilen coverlarından biriyle, Sezen Aksu’dan duymaya alışık olduğumuz “Masum Değiliz” (Elller Günahkâr) ile başlıyoruz.

(1.37-2.47)

@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Hep Sezen Aksu'dan dinleyince biraz tuhaf geldi, ama iyi seçim. :A

• Harika
Reactions: dreamy
@Billy Kane Hadise kaldılar ve son 1 saat 17 :00 da benim seçeceğim şarkı değişmeyecek :A - 5 de var :A

Milli şef @sokak sanati ve başkanlar @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem kaçakları bulun şarkılarının alın göreviniz ilk görev :A :A :A
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
images-5-jpeg.71032

Korişimiz @xemrexxx
giphy-7.gif

Pehh başkanı @Harunnn60
Pehh harun.png

Alamancı @kerem
hqdefault.jpg

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

Son düzenleme:

(1.37-2.47)

Seçimler güzel :Z:Z:Z

• Harika
Reactions: Yiğitt and dreamy
@Billy Kane Hadise kaldılar ve son 1 saat 17 :00 da benim seçeceğim şarkı değişmeyecek :A - 5 de var :A

Milli şef @sokak sanati ve başkanlar @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem kaçakları bulun şarkılarının alın göreviniz ilk görev :A :A :A
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
images-5-jpeg.71032

Korişimiz @xemrexxx
giphy-7.gif

Pehh başkanı @Harunnn60
Pehh harun.png

Alamancı @kerem
hqdefault.jpg

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif
Kaçaklardan birisi @Ahmed i başkanımız peh @Harunnn60 bulup getirdi ona özel jestimiz olacak :A

@sokak sanati @kerem @serhatt @xemrexxx sizin 1 puan önünüzde şuan peh başkanımız :A

• Harika
Reactions: Bully and Çiğdem