Ben 20. Dkda anladım zatenHikaye Gülserenmiş. İkinci bölümü izlemeyecegim anlaşıldı. @Alemdar
Kenan bu diziyi nasıl kabul etti ? Kaşesi mi çook iyi
Ben 20. Dkda anladım zatenHikaye Gülserenmiş. İkinci bölümü izlemeyecegim anlaşıldı. @Alemdar
Bölüm başı: 4 Milyon 500 Bin TL.Ben 20. Dkda anladım zaten
Kenan bu diziyi nasıl kabul etti ? Kaşesi mi çook iyi
Sırf ikisi yüzünden 7.25 milyon TL harcanıyor demek ? Vay be ...Bölüm başı: 4 Milyon 500 Bin TL.
Afra: Bölüm başı: 2 Milyon 750 Bin TL.
Tam olarak öyle canım.Sırf ikisi yüzünden 7.25 milyon TL harcanıyor demek ? Vay be ...
Çok fazla. Dizi en az hep 7 almalı. Hatta 8 yani.Bölüm başı: 4 Milyon 500 Bin TL.
Afra: Bölüm başı: 2 Milyon 750 Bin TL.
Gülme geldi valla, inanamıyorum @cokiyitvci şunlar ikisi 7 alıyor Sinan Tuzcu ve Diren'de beraber 2 alıyordur 9 milyon sadece 4 oyuncu için...Tam olarak öyle canım.![]()
Resmi rakamı yok ama o da maliyetli. Ama hep 5 alırsak o dizimiz için tüm gruplarda sıkıntı yok. ❤️Gülme geldi valla, inanamıyorum @cokiyitvci şunlar ikisi 7 alıyor Sinan Tuzcu ve Diren'de beraber 2 alıyordur 9 milyon sadece 4 oyuncu için...
Yeraltı'nın maliyeti kaç be ?
Kenan İmirzalıoğlu; 4.5 Milyon TL. Kabul etmek için yeterli bir miktar mı?Mehmed fiyaskosu ve 8 yıl aradan sonra böyle bir diziyi nasıl kabul etmiş diyecem de kesin dünyanın parasını verdiler yoksa Ezel-Karadayı gibi dizilerde oynayan böyle bir kadro ve senaryoya evet demez.
Şahsen diziyi 1 saatte bitirdim çünkü öncelikle kadro çok zayıf ve sahnelerin çoğu boş, heyecan verici tek bir sahnesi yoktu.
Türk dizileri son yıllarda kalite ve senaryo olarak çok düştü eskiden en az 1-2 diziyi düzenli olarak izliyordum.
Abla dizi sektörünün içinden geçtin lütfen bırak şu işleri.
Haftaya keskin düşüş gelir yani.Mehmed fiyaskosu ve 8 yıl aradan sonra böyle bir diziyi nasıl kabul etmiş diyecem de kesin dünyanın parasını verdiler yoksa Ezel-Karadayı gibi dizilerde oynayan böyle bir kadro ve senaryoya evet demez.
Şahsen diziyi 1 saatte bitirdim çünkü öncelikle kadro çok zayıf ve sahnelerin çoğu boş, heyecan verici tek bir sahnesi yoktu.
Türk dizileri son yıllarda kalite ve senaryo olarak çok düştü eskiden en az 1-2 diziyi düzenli olarak izliyordum.
Ama izleyici şaşırtmadı.Diyaloglar çok kötüymüş dizide.
He ya şaşırdım valla
Hemen aşk olayına girsinler reyting çok düşer.Ama izleyici şaşırtmadı.
Amin.Hemen aşk olayına girsinler reyting çok düşer.![]()
Aaa amca az bile dede demeli.