Ne de güzel yapmış eline sağlıkO konuda zaten süperdi fok başkan![]()
![]()
@mrt-06 İmza kampanyası başlatmıştı @destere attırmak için arşivimde olucaktı![]()
![]()
@serhatt @MasacRE @dreamy @xBUGRAx @Harunnn60 @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 71382
Ekli dosyayı görüntüle 71383
@denizz19 marulundan tam puanı kaptın kesinYıldız Tilbe - Hastayım Sana
İlk hafta şarkımı @xBUGRAx ve @Bully canlarıma hediye ediyorum... Her hafta şarkımı hediye usulü sürprizler yapacağım. Umarım beğenirsiniz, tüm arkadaşlara bol şans!
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @xBUGRAx
Büyük başarı tebrik ederim de @Maskeli Fedai den izin almam gerektiğini düşünmüyorum.![]()
Tarkan için benden izin alınması gerekiyor Bully'nin dediği gibiO halde yiyin birbirinizi.![]()
Yıldız Tilbe - Hastayım Sana
İlk hafta şarkımı @xBUGRAx ve @Bully canlarıma hediye ediyorum... Her hafta şarkımı hediye usulü sürprizler yapacağım. Umarım beğenirsiniz, tüm arkadaşlara bol şans!
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @xBUGRAx
Hep Sezen Aksu'dan dinleyince biraz tuhaf geldi, ama iyi seçim.İlk hafta maceramıza Şebnem Ferah’ın çok sevilen coverlarından biriyle, Sezen Aksu’dan duymaya alışık olduğumuz “Masum Değiliz” (Elller Günahkâr) ile başlıyoruz.
(1.37-2.47)
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Yıldız Tilbe - Hastayım Sana
Seçimler güzelİlk hafta maceramıza Şebnem Ferah’ın çok sevilen coverlarından biriyle, Sezen Aksu’dan duymaya alışık olduğumuz “Masum Değiliz” (Elller Günahkâr) ile başlıyoruz.
(1.37-2.47)
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @HachiKo @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed
Teşekkürler. Etiket listesinde yokmuşsun konunun kendisinden aldığım için.Seçimler güzel![]()
Beğenmene sevindim aradan çıksın istemiştim. Bundan başka bir klipsiz şarkı daha var ‘Hoşçakal’. Ama onu şimdiden kullanmak olmaz tabii ki.Hep Sezen Aksu'dan dinleyince biraz tuhaf geldi, ama iyi seçim.![]()
Gözüm üstünüzde merak etmeyinTeşekkürler. Etiket listesinde yokmuşsun konunun kendisinden aldığım için.![]()
Yarışmanın sunucusu olmak bunu gerektirirGözüm üstünüzde merak etmeyin![]()
![]()
![]()
Ben nasıl bulayım onu, siz yöneticisiniz en son ne zaman çevrimiçi olmuş falan bilirsiniz.
Kaçaklardan birisi @Ahmed i başkanımız peh @Harunnn60 bulup getirdi ona özel jestimiz olacak@Billy Kane Hadise kaldılar ve son 1 saat 17 :00 da benim seçeceğim şarkı değişmeyecek- 5 de var
Milli şef @sokak sanati ve başkanlar @xemrexxx @Harunnn60 @serhatt @kerem kaçakları bulun şarkılarının alın göreviniz ilk görev![]()
![]()
-Juri Başkanları-
Milli Şef @sokak sanati
![]()
Korişimiz @xemrexxx
![]()
Pehh başkanı @Harunnn60
![]()
Alamancı @kerem
![]()
Güllü @serhatt
![]()
Sen onun çırağı değilmisin nerede takılıyor bilirsinBen nasıl bulayım onu, siz yöneticisiniz en son ne zaman çevrimiçi olmuş falan bilirsiniz.![]()
Kendi kendinize kural mı uydurdunuz?Tarkan için benden izin alınması gerekiyor Bully'nin dediği gibiYoksa kan çıkar
![]()