eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

O senin sorumluluğunda artık yapabileceğimiz bir şey yok cadıcım :A Kolay gelsin şimdiden :A
@Ahmed i etiket ilave etmeyi unutmuşum başvuru tamamlandıktan sonra katıldığı için kopyaladım etiet listesinde yoktu eklemeyi aklıma gelmemiş yarın geldiğinde görür artık :A :A :A Okadar başkan ortada geziyor dolaşıyor :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Bully
@Ahmed i etiket ilave etmeyi unutmuşum başvuru tamamlandıktan sonra katıldığı için kopyaladım etiet listesinde yoktu eklemeyi aklıma gelmemiş yarın geldiğinde görür artık :A :A :A Okadar başkan ortada geziyor dolaşıyor :F :F :F
İşte hepsi bi havalarda yok ben şöyleyim ben böyleyim, mükemmelim ama görüldüğü üzere foslar :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
İşte hepsi bi havalarda yok ben şöyleyim ben böyleyim, mükemmelim ama görüldüğü üzere foslar :A
Zaten isyanada kalkışıyorlar :F Benim rahmetli başkan öyle değildi gerçi beni savunmak zorundaydı çünkü hiçbirini istemiyordunuz baskanlıkta :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Bully
Zaten isyanada kalkışıyorlar :F Benim rahmetli başkan öyle değildi gerçi beni savunmak zorundaydı çünkü hiçbirini istemiyordunuz baskanlıkta :F :F :F
Seçimleri sen yaptın, sonuçlarına da katlanacaksın cadı. :A

Sen kendin söylüyorsun işte, demek ki herkesin nefretini kazanmış, gıcık bir başkanmış. :A Ama senin için önemli olan sana sadık olması tabii, zorunluluktan da olsa. :A

• Güldürdün
Seçimleri sen yaptın, sonuçlarına da katlanacaksın cadı. :A

Sen kendin söylüyorsun işte, demek ki herkesin nefretini kazanmış, gıcık bir başkanmış. :A Ama senin için önemli olan sana sadık olması tabii, zorunluluktan da olsa. :A
O konuda zaten süperdi fok başkan :A :A :A

@mrt-06 İmza kampanyası başlatmıştı @destere attırmak için arşivimde olucaktı :F :F :F @serhatt @MasacRE @dreamy @xBUGRAx @Harunnn60 @sokak sanati

destere başkkaann.png

dessssstere.png

• Güldürdün
Reactions: serhatt and Bully
  • Güldürdün
Yıldız Tilbe - Hastayım Sana

İlk hafta şarkımı @xBUGRAx ve @Bully canlarıma hediye ediyorum... Her hafta şarkımı hediye usulü sürprizler yapacağım. Umarım beğenirsiniz, tüm arkadaşlara bol şans! :bhr: