Şuan hiçbir recap hazır değil zaten hiçbir şarkıyı indirmedim bileAynen orası öyleYarışmacının sunucuya şarkıyı belirtmesi gerekiyor.
![]()
Şuan hiçbir recap hazır değil zaten hiçbir şarkıyı indirmedim bileAynen orası öyleYarışmacının sunucuya şarkıyı belirtmesi gerekiyor.
![]()
O senin sorumluluğunda artık yapabileceğimiz bir şey yok cadıcımŞuan hiçbir recap hazır değil zaten hiçbir şarkıyı indirmedim bile![]()
![]()
![]()
@Ahmed i etiket ilave etmeyi unutmuşum başvuru tamamlandıktan sonra katıldığı için kopyaladım etiet listesinde yoktu eklemeyi aklıma gelmemiş yarın geldiğinde görür artıkO senin sorumluluğunda artık yapabileceğimiz bir şey yok cadıcımKolay gelsin şimdiden
![]()
İşte hepsi bi havalarda yok ben şöyleyim ben böyleyim, mükemmelim ama görüldüğü üzere foslar@Ahmed i etiket ilave etmeyi unutmuşum başvuru tamamlandıktan sonra katıldığı için kopyaladım etiet listesinde yoktu eklemeyi aklıma gelmemiş yarın geldiğinde görür artık![]()
![]()
Okadar başkan ortada geziyor dolaşıyor
![]()
![]()
![]()
Zaten isyanada kalkışıyorlarİşte hepsi bi havalarda yok ben şöyleyim ben böyleyim, mükemmelim ama görüldüğü üzere foslar![]()
Seçimleri sen yaptın, sonuçlarına da katlanacaksın cadı.Zaten isyanada kalkışıyorlarBenim rahmetli başkan öyle değildi gerçi beni savunmak zorundaydı çünkü hiçbirini istemiyordunuz baskanlıkta
![]()
![]()
![]()
O konuda zaten süperdi fok başkanSeçimleri sen yaptın, sonuçlarına da katlanacaksın cadı.
Sen kendin söylüyorsun işte, demek ki herkesin nefretini kazanmış, gıcık bir başkanmış.Ama senin için önemli olan sana sadık olması tabii, zorunluluktan da olsa.
![]()
Atacan'ım ortaya atmış, ilk ben imzalamışım.O konuda zaten süperdi fok başkan![]()
![]()
@mrt-06 İmza kampanyası başlatmıştı @destere attırmak için arşivimde olucaktı![]()
![]()
@serhatt @MasacRE @dreamy @xBUGRAx @Harunnn60 @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 71382
Ekli dosyayı görüntüle 71383
Zaten yediniz fok başkanıAtacan'ım ortaya atmış, ilk ben imzalamışım.
İki admini de karşısına almış, tamamen kendi gıcıklığına bizlik bir şey yok.![]()
@dreamy sabah yollar.@Billy Kane Hadise
@Tolstoyevski Barış Manço
@Yiğitt Yıldız Tilbe
@Ahmed Katy Perry
@dreamy Şebnem Ferah
Bugün 17:00 son süre yollamayanlara -5 ceza dısında şarkılarını ben seçip oylama basladında değiştirmek olmucak hatırlatayım![]()
![]()
@Bully
Bu cins @Billy Kane ne haltlar karıstırıyor acaba@dreamy sabah yollar.
@Tolstoyevski son günü bekler zaten yollar o da.İyice düşünüyordur.
Elenmesi dileklerimle...
Diğerleri sıkıntı duruyor işte![]()
Hiç rahat durmuyordu hiç, kaleminin kırılması gerekiyordu...Zaten yediniz fok başkanı![]()
![]()
![]()
Aaa işte bana bir korumacı lazım hortlar inşHiç rahat durmuyordu hiç, kaleminin kırılması gerekiyordu...
![]()
(HortlamadıAaa işte bana bir korumacı lazım hortlar inş![]()
![]()
![]()
Bende kaçayım artık yatmadan bir kaç şarkı yapsam iyi olacak
Kolay gelsin ve cicili bicili rüyalar.Bende kaçayım artık yatmadan bir kaç şarkı yapsam iyi olacak![]()
![]()
![]()