@Yiğitt Ara vermişti forumada sen İlyası yürütmüştünya cnm ortak çalısma @MasacRE çatlıyorduHiç hatırlamıyorum
@Yiğitt Ara vermişti forumada sen İlyası yürütmüştünya cnm ortak çalısma @MasacRE çatlıyorduHiç hatırlamıyorum
Ben@Harunnn60 ın şuan elenmeme tegirginliğiyle uğraşamam dedim gibi zaten yeni haberlerde yolda karısacak buralar![]()
![]()
![]()
Başarılı oldum mu peki@Yiğitt Ara vermişti forumada sen İlyası yürütmüştünya cnm ortak çalısma @MasacRE çatlıyordu![]()
İşte yarışmada tuttun zaten çeyrek görmüştü oldun yanı
Niye anlatmıyorsub hiçİşte yarışmada tuttun zaten çeyrek görmüştü oldun yanı![]()
![]()
![]()
Birkaç hafta falan sen yönetmiştin, ben sana şarkı listesini yollamıştım. Gelince de almıştım ya.
Ben çok güzel yönetirdim ama Şampiyon oldum zaten, @sokak sanati gibi 500 bin kere katılabilirdim ama gerek yok, bir işe yaramıyor.@Harunnn60 ın şuan elenmeme tegirginliğiyle uğraşamam dedim gibi zaten yeni haberlerde yolda karısacak buralar![]()
![]()
![]()
Hatırlıyor gibiyimBirkaç hafta falan sen yönetmiştin, ben sana şarkı listesini yollamıştım. Gelince de almıştım ya.![]()
Birkaç hafta falan sen yönetmiştin, ben sana şarkı listesini yollamıştım. Gelince de almıştım ya.![]()
Senin yaşadığını sana anlatmasak bilmiceksin cnmNiye anlatmıyorsub hiç![]()
Seneye katılBen çok güzel yönetirdim ama Şampiyon oldum zaten, @sokak sanati gibi 500 bin kere katılabilirdim ama gerek yok, bir işe yaramıyor.3-4 sezon sonra katılabilirim, o zamana kadar yarışma hala varsa tabii.
@Harunnn60
Ben niye unuttum bunu çok ilginçSenin yaşadığını sana anlatmasak bilmiceksin cnm![]()
![]()
![]()
Bir yabancı kadınla yarışmıştın lena mıydı neydiBen niye unuttum bunu çok ilginççok tuhafız valla
![]()
Of susBir yabancı kadınla yarışmıştın lena mıydı neydi![]()
Asıl sen katıl, ben en erken 2022'de falan katılırım.Seneye katıl![]()
Trendeyim, az kaldı eve.
Yok deveAsıl sen katıl, ben en erken 2022'de falan katılırım.![]()
Hiç ölmeyi düşünmüyoruz nasılsa tüm yıllar bizimAsıl sen katıl, ben en erken 2022'de falan katılırım.![]()
Rahmetli aklıma geldi ah ahHiç ölmeyi düşünmüyoruz nasılsa tüm yıllar bizim![]()