@Yiğitt Ara vermişti forumada sen İlyası yürütmüştünya cnm ortak çalısma @MasacRE çatlıyorduHiç hatırlamıyorum
@Yiğitt Ara vermişti forumada sen İlyası yürütmüştünya cnm ortak çalısma @MasacRE çatlıyorduHiç hatırlamıyorum
Ben@Harunnn60 ın şuan elenmeme tegirginliğiyle uğraşamam dedim gibi zaten yeni haberlerde yolda karısacak buralar
Başarılı oldum mu peki @Yiğitt@Yiğitt Ara vermişti forumada sen İlyası yürütmüştünya cnm ortak çalısma @MasacRE çatlıyordu
İşte yarışmada tuttun zaten çeyrek görmüştü oldun yanı
Niye anlatmıyorsub hiçİşte yarışmada tuttun zaten çeyrek görmüştü oldun yanı
Birkaç hafta falan sen yönetmiştin, ben sana şarkı listesini yollamıştım. Gelince de almıştım ya.
Ben çok güzel yönetirdim ama Şampiyon oldum zaten, @sokak sanati gibi 500 bin kere katılabilirdim ama gerek yok, bir işe yaramıyor. 3-4 sezon sonra belki katılabilirim, o zamana kadar yarışma hala varsa tabii. @Harunnn60@Harunnn60 ın şuan elenmeme tegirginliğiyle uğraşamam dedim gibi zaten yeni haberlerde yolda karısacak buralar
Hatırlıyor gibiyim Twitter dan yazıyordun sanırımBirkaç hafta falan sen yönetmiştin, ben sana şarkı listesini yollamıştım. Gelince de almıştım ya.
Birkaç hafta falan sen yönetmiştin, ben sana şarkı listesini yollamıştım. Gelince de almıştım ya.
Senin yaşadığını sana anlatmasak bilmiceksin cnmNiye anlatmıyorsub hiç
Seneye katılBen çok güzel yönetirdim ama Şampiyon oldum zaten, @sokak sanati gibi 500 bin kere katılabilirdim ama gerek yok, bir işe yaramıyor. 3-4 sezon sonra katılabilirim, o zamana kadar yarışma hala varsa tabii. @Harunnn60
Ben niye unuttum bunu çok ilginç çok tuhafız vallaSenin yaşadığını sana anlatmasak bilmiceksin cnm
Bir yabancı kadınla yarışmıştın lena mıydı neydiBen niye unuttum bunu çok ilginç çok tuhafız valla
Of susBir yabancı kadınla yarışmıştın lena mıydı neydi
Asıl sen katıl, ben en erken 2022'de falan katılırım.Seneye katıl
Trendeyim, az kaldı eve.
Yok deve 2023 olsun istersenAsıl sen katıl, ben en erken 2022'de falan katılırım.
Hiç ölmeyi düşünmüyoruz nasılsa tüm yıllar bizimAsıl sen katıl, ben en erken 2022'de falan katılırım.
Rahmetli aklıma geldi ah ahHiç ölmeyi düşünmüyoruz nasılsa tüm yıllar bizim