eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 9.Sezon 1.Hafta Salı Günü Başlıyor !

Başarımın sırrı kendim :A Hande Yener daha önceden erkenden elenirken benim mücadele halli ruhum kazandırmıştı :F Sıla kez öyle :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
@Harunnn60 @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx- @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @HachiKo @pompy @soo @offensive @Tolstoyevski @vadikızı @GunesinOglu @S.G.A.T. @Thequeer @alperuz @-potterhead-

Arkadaşlar 8 sezonluk MS tarihinin bir şampiyon ve 2.olanları hatırlayalım :Z
1.Sezon şampiyonu @denizz19 Sıla , 2.olan ise @sokak sanati Rihanna
2.Sezon Şampiyonu @mrt-06 Sezen Aksu,2. olan ise @Bully Yalın
3.Sezon Şampiyonu @denizz19 Hande Yener , 2.olan ise @Çiğdem- Burcu Güneş
4.Sezon All Star şampiyonu @sokak sanati Rihanna , 2.olan ise @denizz19 Sıla
5.Sezon şampiyonu @Bully Gökhan Türkmen, 2.olan ise @sokak sanati Ariana Grande
6.Sezon Şampiyon @Tolstoyevski Erkin Koray ,2.olan ise @MasacRE- Feridun Düzağaç
7.Sezon Şampiyonu @sokak sanati Sia ,2.olan ise @Tolstoyevski Selda Bağcan
8.Sezon Silbaştan şampiyonu @kerem Sertab Erener 2.olan ise @Maskeli Fedai Yalın

Ve 8 sezonluk MS tarihinin en başarılı 5 üyesinide aktaralım ayrıca MS başarılı olan üyeleriyle alakalı ayrı bölümlerle yarışmadaki hayat hikayelerini belgesel gibi sunan özel bir program hazırlıyorum inş bu MS sürecinde o programıda bir aksilik çıkmazsa yayınlayacağım :Z:Z:Z

MS 8 Sezonun en başarılı 5 üyesi
1 @sokak sanati 2 şampiyonluk / 2 ikincilik
2 @denizz19 2 şampiyonluk / 1 ikincilik / 1 yarı final/1 çeyrek
3 @Bully 1 şampiyonluk / 1 ikincilik / 3 yarı final
4 @Tolstoyevski 1 şampiyonluk / 1 ikincilik
5 @mrt-06 1 şampiyonluk / 2 çeyrek final
Kendime şaşırdım. :A

• Harika
Ben yarışmaya fazla kendimi veremediğim için ilerleyemedim bugüne kadar zaten. :(
İlyas ve Gökhanla yinede çeyrekten aşağı düşmedin cnm :A İlyasla özellikle başarın çok önemliydi bir süre sensizde kalmıştı adam @Harunnn60 a vermiştik sonra sen gelip almıştın ne zorluklarla çeyreğe çıkmıştı @bazinga çok kıskanıyordu başarını :A :A :A @Bully

• Harika
Reactions: Bully and Yiğitt
Boş yere Milli Şef olmadık..
:A :A :A @Harunnn60 @kerem
images-5-jpeg.71032

İlyas ve Gökhanla yinede çeyrekten aşağı düşmedin cnm :A İlyasla özellikle başarın çok önemliydi bir süre sensizde kalmıştı adam @Harunnn60 a vermiştik sonra sen gelip almıştın ne zorluklarla çeyreğe çıkmıştı @bazinga çok kıskanıyordu başarını :A :A :A @Bully
Ahmet Kaya başarımı unutmayalım, o da çeyrek finale kalmıştı. :bhr: Yanlış mı hatırlıyorum yoksa? :A

• Harika
@Harunnn60 a çalıstığı için yarışmacı ısrarı yapmadım başkanlığa düşündüm :A Birde zaten yeterinde elenmesini istemiceğim kişiler birikti birde @Harunnn60 elenmesin tedirginliği yaşamıyım :A @sokak sanati

Bazı üyelerin elenmesi onlar kadar benide üzüyor o üye 1 tane elenme heyecanı yaşarkan ben 5 kişininmi elenmesini istemiyorum her hafta 5 heyecan tedirginlinlik :A :A :A @xemrexxx
İyi bir şarkıcı bulur eletmezdim Harun'u da istemedi bende saldım. :A @Harunnn60

Ahmet Kaya da iyiydi de Ahmet Kaya o dönem forum yeni yeni tanıyordu @Yiğitt foruma tanıasını sevmesini sağladı mesala şuan yarışsa iddalı bir üyenin elinde direk favori olur :A son sezonda Gökhan Türkmen de vardı fakat @Bully elinde daha iddalı oluyordu o :A

Yıldız Tilbe ile sanırım @Yiğitt ilk defa şampiyonluk hedefiyle oynayacak @xemrexxx MS döneminde çok göze batıyordu 2014-2015 antilerinden dolayı bence ilerleyemedi sonra Benim Albümüm de 3 sezon yaptık yakın dönemden son iki şampiyonu @xemrexxx :A :A :A
Ahmet Kaya başarımı unutmayalım, o da çeyrek finale kalmıştı. :bhr: Yanlış mı hatırlıyorum yoksa? :A
Onun derecesi aklımda kalmamışta o konuyla ilgili şöyle demiştim :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Hiç hatırlamıyorum

• Güldürdün