Ya bu sezon ya 5 sezon sonra.Hiç ölmeyi düşünmüyoruz nasılsa tüm yıllar bizim
Ya bu sezon ya 5 sezon sonra.Hiç ölmeyi düşünmüyoruz nasılsa tüm yıllar bizim
Güzel @sokak sanati 'ni çatlamaya devam.
Heyecan yaratıyor bir de dişi AcunOrtalık çok fena karışacak çokk @denizz19 @ozgur2113
Aaa iyi ki haftayı hemen şey etmemişim zaten daha herşey tamamlanmadı bir çok yeni gelişme gelecek yakında @xBUGRAx kalp ilaçlarıyla beklesinHeyecan yaratıyor bir de dişi Acun
Yeni olaylar var şu tamamen bir tamamlansın başkan olayı halledecez @kerem zaten gözüm yok demiş
Ayy yine boş heyecanOrtalık çok fena karışacak çokk @denizz19 @ozgur2113
Kız bak senin destere buradaymış ???@xemrexxx Kıskanıyordur listede olmana
@Harunnn60 da görsün gözü gönlü açılsınKız bak senin destere buradaymış ???Ekli dosyayı görüntüle 71127
Gülbenin bayılma fotosuBen panik atak hastasıyım yüklenme bana.
Güzel @sokak sanati 'ni çatlamaya devam.
Ben çok güzel yönetirdim ama Şampiyon oldum zaten, @sokak sanati gibi 500 bin kere katılabilirdim ama gerek yok, bir işe yaramıyor. 3-4 sezon sonra belki katılabilirim, o zamana kadar yarışma hala varsa tabii. @Harunnn60
kız programda altıma mı işicem yoksa 😱Bu gece 3 önemli haber paylaşacam @xemrexxx sen iyice şıkısıcan
Reyting kitlesi seviyor öyle şeyleri yapabilirsin @mrt-06kız programda altıma mı işicem yoksa 😱
Sende benim desteğim ile 1. oldun, seni ben kadar destekleyen biri olmadı unutma. @ÇiğdemBenim desteğim ile 1. Olduğun için tekrar şampiyon olman imkansız. Katılmaman iyi olmuş..
Sende benim desteğim ile 1. oldun, seni ben kadar destekleyen biri olmadı unutma. @Çiğdem
İlk sezonda da 1.'ydin doğru. Eğer ben olsam ilk sezonda rahatlıkla 1.'liği alırdın ama bensiz olmuyor işte cicim.Sen yokkende ben 1.ydim. Ben hep 1.yim