edepsiz o paçavra ile bu diziyi nasıl bir arada tutarsın haddini bil kafanı keseriz senin
En sevdiğim
Bu eski film siz bundan sonra yaptınıza göre bundan çalmışsınız ayolledepsiz o paçavra ile bu diziyi nasıl bir arada tutarsın haddini bil kafanı keseriz senin
En sevdiğim
Bu dizide şöyle birşey var her erkeğin erkek partneri vardı sanırım @serhatt lık tam yemek falan yiyorlardı romantik
o zaman kurtlar vadisi de deli yürekten çalıntı oluyor bu mantıklaBu eski film siz bundan sonra yaptınıza göre bundan çalmışsınız ayoll
tam istediğim ortamBu dizide şöyle birşey var her erkeğin erkek partneri vardı sanırım @serhatt lık tam yemek falan yiyorlardı romantik
Sizin diziyide izleyebilirdim bu türü çok seviyorum ama sizin dizide müzik kadar escinsellikte varo zaman kurtlar vadisi de deli yürekten çalıntı oluyor bu mantıkla
kız o çöpten şeye uyarlama mı diyorsun sen 😱Bunu Türkiye'ye Show uyarlamaya çalıştı bizim iş olmaktan çıktı TR'de artık. @xemrexxx
Kör olası ecünnü
faruk abin de izliyordu ayol büyüklere hiç mi saygın yok .ssSizin diziyide izleyebilirdim bu türü çok seviyorum ama sizin dizide müzik kadar escinsellikte var
Ama seste güzel olacak senin karga gibitam istediğim ortam
KİMİN 😱Ama seste güzel olacak senin karga gibi
Ayy oda CW ci olarak şey dizileri izlemeside uymuyordu yanıfaruk abin de izliyordu ayol büyüklere hiç mi saygın yok .ss
Bunu Türkiye'ye Show uyarlamaya çalıştı bizim iş olmaktan çıktı TR'de artık. @xemrexxx
Ohaa hangi diziydi bunun türkiye uygulaması 😱😱😱kız o çöpten şeye uyarlama mı diyorsun sen 😱