Teşekkür ederim 💕 ilk mesajı benim üstüme alabilirsin uğraşmak istemezsenYokmuş. Haledeyim bari
Teşekkür ederim 💕 ilk mesajı benim üstüme alabilirsin uğraşmak istemezsenYokmuş. Haledeyim bari
senin üstüne yapsam yine 2 ayrı konu olurdu? onun içlnde konu sahibinin onayı gerekirTeşekkür ederim 💕 ilk mesajı benim üstüme alabilirsin uğraşmak istemezsen
Bu konunun açılış tarihinden eski bir mesajımı bu konuya taşırsan konu benim üstüme geçiyor, böyle hileleri Ozan da bilmezsenin üstüne yapsam yine 2 ayrı konu olurdu? onun içlnde konu sahibinin onayı gerekir
Galiba şimdi oldu, ilk mesajı taşırsam hepsi oluyor sandım ama olmadı sonra 2. Sırada olan konu sahibi oldu öğrenmiş oldum tek tek 18 sayfayı dolanıp işaret etmek zorunda kaldım. Mobilden anca bu kadarı geliyor elimden. Birazdan konuyuda edit yaparım.
O hileyi biliyorum. Bir ara Ozan'ın başka bir konusunu öyle yapıp hatta ona konudan yazdığını hatırlıyorum, ozaman öğrendim kendisi yine evet derse halolurBu konunun açılış tarihinden eski bir mesajımı bu konuya taşırsan konu benim üstüme geçiyor, böyle hileleri Ozan da bilmez
Acelesi yoktu yahu kusura bakma 🥺
Forum büyüleri diye konu açmak gerekO hileyi biliyorum. Bir ara Ozan'ın başka bir konusunu öyle yapıp hatta ona konudan yazdığını hatırlıyorum, ozaman öğrendim kendisi yine evet derse halolur
Konu hırsızlığına hayır. Önce açsaymışsın ne yapalım.Bu konunun açılış tarihinden eski bir mesajımı bu konuya taşırsan konu benim üstüme geçiyor, böyle hileleri Ozan da bilmez
Acelesi yoktu yahu kusura bakma 🥺
Mom'ı bana bağışlamıştın, eski cömert sen..Konu hırsızlığına hayır. Önce açsaymışsın ne yapalım.
Tek seferlik sandım ama bütün konularımı götürmeye niyetlenmişsin meğer.Mom'ı bana bağışlamıştın, eski cömert sen..
Sadece çok sevdiğim diziler diyelim..Tek seferlik sandım ama bütün konularımı götürmeye niyetlenmişsin meğer.
Ne alaka gıı.
İkisi de idealist ve cimri müdüre hocalara karşı savaş veriyor.Ne alaka gıı.
Bir Afet Öğretmen etmez ama dimi.İkisi de idealist ve cimri müdüre hocalara karşı savaş veriyor.
Nasıl fark yok şunu izle birNe alaka gıı.
Dağlar kadar fark var hem de.Nasıl fark yok şunu izle bir
@serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @cehennet daha iyi yorumlar @The_Erinch @eskici @Emre Ozansoy
Nasıl fark yok şunu izle bir
@serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno @cehennet daha iyi yorumlar @The_Erinch @eskici @Emre Ozansoy
Tabii ki etmez.Bir Afet Öğretmen etmez ama dimi.
Bu anlamda demedik.Nasıl fark yok şunu izle bir
Afet hoca da Emin beye direndi. @xemrexxxAdam tüm tahriklere rağmen yüz vermiyor. Iyi direniyor. Afet Hocada iyi direniyordu.
Nasıl fark yok şunu izle bir