kufur degil. madem forumda olmamami istiyon ozaman bi zahmet beni etiketlemeleri birakta muhatap olma zorunlulugu olmasin@mrt-06 ikinci küfür banla artık şu çikinellayı![]()
kufur degil. madem forumda olmamami istiyon ozaman bi zahmet beni etiketlemeleri birakta muhatap olma zorunlulugu olmasin@mrt-06 ikinci küfür banla artık şu çikinellayı![]()
orasi bizim bileceğimiz işkufur degil. madem forumda olmamami istiyon ozaman bi zahmet beni etiketlemeleri birakta muhatap olma zorunlulugu olmasin![]()
***** safiye sultaninada sanada![]()
Küfür değil yıldız koyuyor ablamız.@mrt-06 ikinci küfür banla artık şu çikinellayı![]()
tesekkurler acikladigin icin. @xemrexxx kucuk cocuk gibi ikidebir sana sikayet ediyor beniKüfür değil yıldız koyuyor ablamız.Küfür olsa duramazsınız.
![]()
hhahah sen git hürrem sultan kılıına gir önce bee belkide öyle giyinip giriyorsundur foruma bilememefsane aşkın başlangıcı resmen bir @Yiğitt in hayali okul full erkek@Çiğdem- de gider türkyiede olsa erkek kılığına girip zaten pek de kadına benzemiyor
@Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @ozgur2113 @DarkLeqenD @mrt-06
@berkann dan da bir yorum alalım
@Danger UA! @Polat Şaşmaz lut kavmi hüloğ büloğ tüloğ
sultanımız taklid edilemez hadsiz seni.sshhahah sen git hürrem sultan kılıına gir önce bee belkide öyle giyinip giriyorsundur foruma bilemem![]()
![]()
@mrt-06
Bitmeseydi dıyor insanefsane aşkın başlangıcı resmen bir @Yiğitt in hayali okul full erkek@Çiğdem- de gider türkyiede olsa erkek kılığına girip zaten pek de kadına benzemiyor
efsane aşkın başlangıcı resmen bir @Yiğitt in hayali okul full erkek@Çiğdem- de gider türkyiede olsa erkek kılığına girip zaten pek de kadına benzemiyor
Kara kedi gibi girdin herkesin arasına
eve düşen yıldırım gibiyim şimdi hepsini deffettim bana kaldı her şeyKara kedi gibi girdin herkesin arasına![]()
Yanılıyorsun ben varımeve düşen yıldırım gibiyim şimdi hepsini deffettim bana kaldı her şey![]()
cookies i çağırsam ayakların totona vura vura kaçarsın beYanılıyorsun ben varımVe herşey benim
![]()
senin leşini yere sermeden bi yere gitmeye niyetim yokcookies i çağırsam ayakların totona vura vura kaçarsın besen sayılmazsın
![]()
kız şu dünyada en çok takdir ettiğim kişilerin başında şu oğlan geliyorsenin leşini yere sermeden bi yere gitmeye niyetim yok![]()
TİPSİZ!!kız şu dünyada en çok takdir ettiğim kişilerin başında şu oğlan geliyortaylor swiftle sevgili oldu ünlü oldu 5 sezon dizide oynadı diziden sonra bir halt yapamayınca emma watsonla sevgili olmuş ; arada ashley benson, emma roberts, lily collins falan da var sevgili oldukları arasında hep kadınlar mı ünlü erkeklerle sevgili gündemde kalacak biraz da erkeklere yarasın magazin haberleri
![]()
@Çiğdem @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 70519
seni ilgilendiren kısmı yok ki gfotodaTİPSİZ!!