- Reaksiyon puanı
- 115,113
- Puanı
- 1,060
kufur degil. madem forumda olmamami istiyon ozaman bi zahmet beni etiketlemeleri birakta muhatap olma zorunlulugu olmasin@mrt-06 ikinci küfür banla artık şu çikinellayı
kufur degil. madem forumda olmamami istiyon ozaman bi zahmet beni etiketlemeleri birakta muhatap olma zorunlulugu olmasin@mrt-06 ikinci küfür banla artık şu çikinellayı
orasi bizim bileceğimiz işkufur degil. madem forumda olmamami istiyon ozaman bi zahmet beni etiketlemeleri birakta muhatap olma zorunlulugu olmasin
***** safiye sultaninada sanada
Küfür değil yıldız koyuyor ablamız. Küfür olsa duramazsınız.@mrt-06 ikinci küfür banla artık şu çikinellayı
tesekkurler acikladigin icin. @xemrexxx kucuk cocuk gibi ikidebir sana sikayet ediyor beniKüfür değil yıldız koyuyor ablamız. Küfür olsa duramazsınız.
hhahah sen git hürrem sultan kılıına gir önce bee belkide öyle giyinip giriyorsundur foruma bilemem @mrt-06efsane aşkın başlangıcı resmen bir @Yiğitt in hayali okul full erkek @Çiğdem- de gider türkyiede olsa erkek kılığına girip zaten pek de kadına benzemiyor @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @ozgur2113 @DarkLeqenD @mrt-06
@berkann dan da bir yorum alalım
@Danger UA! @Polat Şaşmaz lut kavmi hüloğ büloğ tüloğ
sultanımız taklid edilemez hadsiz seni.ss kelleni alıcaz seninhhahah sen git hürrem sultan kılıına gir önce bee belkide öyle giyinip giriyorsundur foruma bilemem @mrt-06
Bitmeseydi dıyor insan şuan yazın sıcagında en ıyı gıden dizi olurduefsane aşkın başlangıcı resmen bir @Yiğitt in hayali okul full erkek @Çiğdem- de gider türkyiede olsa erkek kılığına girip zaten pek de kadına benzemiyor @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @ozgur2113 @DarkLeqenD @mrt-06
efsane aşkın başlangıcı resmen bir @Yiğitt in hayali okul full erkek @Çiğdem- de gider türkyiede olsa erkek kılığına girip zaten pek de kadına benzemiyor @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @ozgur2113 @DarkLeqenD @mrt-06
Kara kedi gibi girdin herkesin arasına
eve düşen yıldırım gibiyim şimdi hepsini deffettim bana kaldı her şeyKara kedi gibi girdin herkesin arasına
Yanılıyorsun ben varım Ve herşey benimeve düşen yıldırım gibiyim şimdi hepsini deffettim bana kaldı her şey
cookies i çağırsam ayakların totona vura vura kaçarsın be sen sayılmazsınYanılıyorsun ben varım Ve herşey benim
senin leşini yere sermeden bi yere gitmeye niyetim yokcookies i çağırsam ayakların totona vura vura kaçarsın be sen sayılmazsın
kız şu dünyada en çok takdir ettiğim kişilerin başında şu oğlan geliyor taylor swiftle sevgili oldu ünlü oldu 5 sezon dizide oynadı diziden sonra bir halt yapamayınca emma watsonla sevgili olmuş ; arada ashley benson, emma roberts, lily collins falan da var sevgili oldukları arasında hep kadınlar mı ünlü erkeklerle sevgili gündemde kalacak biraz da erkeklere yarasın magazin haberleri @Çiğdem @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedaisenin leşini yere sermeden bi yere gitmeye niyetim yok
TİPSİZ!!kız şu dünyada en çok takdir ettiğim kişilerin başında şu oğlan geliyor taylor swiftle sevgili oldu ünlü oldu 5 sezon dizide oynadı diziden sonra bir halt yapamayınca emma watsonla sevgili olmuş ; arada ashley benson, emma roberts, lily collins falan da var sevgili oldukları arasında hep kadınlar mı ünlü erkeklerle sevgili gündemde kalacak biraz da erkeklere yarasın magazin haberleri @Çiğdem @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 70519
seni ilgilendiren kısmı yok ki gfotodaTİPSİZ!!