FOX Glee - Dizi Yorumları

evlat ama nasihatlara uymuyorsun. hic birsey görundugu gibi degildir dedik. ***** sen bunu ayri ben farkli algiliyorum 😛

Son düzenleme:
efsane aşkın başlangıcı resmen bir @Yiğitt in hayali okul full erkek:A @Çiğdem- de gider türkyiede olsa erkek kılığına girip zaten pek de kadına benzemiyor :F @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60 @ozgur2113 @DarkLeqenD @mrt-06

@berkann dan da bir yorum alalım:X

@Danger UA! @Polat Şaşmaz lut kavmi hüloğ büloğ tüloğ:A
hhahah sen git hürrem sultan kılıına gir önce bee belkide öyle giyinip giriyorsundur foruma bilemem :A :A :A @mrt-06

senin leşini yere sermeden bi yere gitmeye niyetim yok :A
kız şu dünyada en çok takdir ettiğim kişilerin başında şu oğlan geliyor :X taylor swiftle sevgili oldu ünlü oldu 5 sezon dizide oynadı diziden sonra bir halt yapamayınca emma watsonla sevgili olmuş ; arada ashley benson, emma roberts, lily collins falan da var sevgili oldukları arasında hep kadınlar mı ünlü erkeklerle sevgili gündemde kalacak biraz da erkeklere yarasın magazin haberleri :A :A @Çiğdem @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
70519

kız şu dünyada en çok takdir ettiğim kişilerin başında şu oğlan geliyor :X taylor swiftle sevgili oldu ünlü oldu 5 sezon dizide oynadı diziden sonra bir halt yapamayınca emma watsonla sevgili olmuş ; arada ashley benson, emma roberts, lily collins falan da var sevgili oldukları arasında hep kadınlar mı ünlü erkeklerle sevgili gündemde kalacak biraz da erkeklere yarasın magazin haberleri :A :A @Çiğdem @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Gizmen @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 70519
TİPSİZ!!

• İlginç
Reactions: xemrexxx