Ben tamamen bilimsel yazılara ve objektif gözlemelere dayanarak söylüyorum
Her kadını kastetmiyorum, ancak kadınların çoğunluğu biseksüelliğe yatkındır bana göre de. Ama bu yatkın olmaları biseksüelliği kabul ettikleri ya da ilişki yaşadıkları anlamına gelmiyor, o yetişme tarzına ve hayata bakış açısına göre değişir.
Neden böyle düşündüğümü ana etkenleriyle uzun uzun yazmaya kalkarsam çok uzun süreceği için gözünüze yazık olacak
Onun yerine toplum içinden, çok daha basit örnekler vereyim biseksüelliğe yatkınlığa dair:
Mesela hiçbir erkeği el ele dolaşırken göremezsiniz, eşcinsel olmadıkları ve çocuk olmadıkları sürece bu mümkün değildir; ancak birçok kızı el ele dolaşırken görebilirsiniz. Bu gayet basit gelebilir ama işte “içgüdü” böyle ufak şeylerde saklıdır.
Hiçbir erkeği başka bir erkekle canımlı cicimli aşkımlı konuşurken göremezsiniz normal ortamlarda, ancak kızlar gayet de o tür yakın konuşmalara ve birbirilerini öpüp sarmaş dolaş olmaya ve hatta birlikte uyumuya “yatkınlardır”
Bu birazcık özel bir konuya giriyor ama zaten konunun kendisi de öyle olduğu için ucundan bahsetmek gerekir, hiçbir erkeğin başka bir erkeğin özel yerlerine bakması, incelemesi, ayni soyunma kabinine girebilmeleri ve hatta bazı temizlik şeylerini yapmaları mümkün değildir özür dileyerek söylüyorum ancak iddiamı savunabilmek için bu örnekleri vermek zorundayım; gelin görün ki kızlarda bu durum oldukça yaygındır. Hatta ve hatta kadın kuaförlerine başka amaçlarla da gidildiğini sosyal medyada birçok kez duymuş, okumuşuzdur ama bu konuyu daha fazla uzatmayalım ve tekrardan özür dilerim bu tür tatsız örneklerden.
Mesela hiçbir erkek yine yolda yürürken başka bir erkeğin bedenine bakmaz, ilgisini çekmez eşcinsel olmadığı sürece. Ancak, birçok kez hepimiz duymuşuzdur şu tür itiraflarda bulunan kızları “Kız o kadar çekici giyinmişti ki benim bile gözüm takıldı..”
Bu tek tük örnekler bir sonucuna götürmez belki ancak tüm bunları bir araya getirdiğimizde kadınların kadınlara karşı doğal yatkınlıklarının erkeklerin erkeklere karşı yatkınlıklarıdan çok daha fazla olduğunu ve gerçekten de doğal bir çekim, yatkınlık olduğunu görüyoruz. İlla romantik bir yakınlık olması gerekmiyor anlatmak istediğim, aralarındaki o tensel temasların doğal karşılanması bile bu bahsedilen “kadınların çoğu biseksüelliğe yatkındır” iddasını destekler bir nitelikte.
Neyse yine kısa tutayım derken zırvaladım durdum, dilimiz sürçtüyse affola.