Homofobik Misiniz?

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Şu en son kısım varya
Bu arada bence "homofobiğim" deyip aslında gizli homoseksüel eğilimleri olan o kadar çok insan var ki, asıl onlar tehlikeli işte. Özellikle erkekler arasında.
burası. Bak senin ne kadar haklı olduğunu ben bi eşcinsel insan olarak buradaki herkesden daha iyi biliyorum.

Yaa gayları ve tüm eşcinselleri sövüp, hakaret eden erkeksi maço görünümlü o kadar kişi varki kendisi eşcinsel ayrıca pasif bi de.
Ayrıca çevrede kız arkadaşı falan var gibi görünüm oluşturuyorlar.


Ben Azerbaycan'dayım küçük bir ülke, dediklerim Türkiye'de kat be kat daha fazla yaşanıyordur. Hepsine bizzat kendim görüyorum, kulakdan dolma bilgilerle bişeyler eveleyip gevelemek kolay.

Burada da malum kişiler yine uzun uzun yazmış, tek cümle bile okumuyorum öyle şahısların mesajlarını. Kulakdan dolma bilgiler ile gelip şov yapıyorlar, gerçek ise fos.

Son cümlende anlaşılan bana da saydırmışsın, eyvallah saygı duyarım ama hangi konuda hata yaptığımı söylemek yerine böyle hakaratvari şekilde kestirip atmak, ne bileyim tartışma adabına uygun bir hareket mi bilmiyorum. :)
 

Ahmed

Emekli
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
25,130
Reaksiyon puanı
15,997
Puanı
1,060
Son cümlende anlaşılan bana da saydırmışsın, eyvallah saygı duyarım ama hangi konuda hata yaptığımı söylemek yerine böyle hakaratvari şekilde kestirip atmak, ne bileyim tartışma adabına uygun bir hareket mi bilmiyorum. :)
Muhatap olmak istemedim diyelim. :)
 

AhmetBayram

Aktif Üye
Katılım
16 Ekim 2013
Mesajlar
1,141
Reaksiyon puanı
516
Puanı
215
Evet ben homofobigim ve bu normal değil midir?
Çünkü bir erkeğin beni arzulamasından tedirginim.

Aslında derdim gaylerle değil ayrımcılığa karşıyım. Ama ben kadınlardan hoşlanıyorum:X
senin homofobik olman kadar bizlerinde de gay olmasından daha normal bir şey yok şu hayatta !! niye tedirgin oluyorsun ki ne olmuş yani ? bu illa ki birşeyler yaşayacağınız anlamına gelmez ki ? (aynı şeyi bizler için kadınlar tarafından düşünebilirsin)

Nedeni yok aslında. Dünyanın işleyişine, düzenine ters herşeyi sevmiyorum. Güneş bir gün sıkılıp "ben batıdan doğacağım" derse ondan da nefret ederim. Bunu bir neden olarak kabul edersen tam olarak bu.
Dünya 'sana göre' dönmüyor ama ! Bu da bir gerçek !!

Homofobik'ten kasıt eşcinsellerin ilişkiye girme, eşcinsel kimliklerini onaylama özgürlüğü ise asla değilim ve haddime değil. İki erişkin kişinin karşılıklı rızasına dayanan ve üçüncül bir kişiye de dolaylı ya da dolaysız zararına yol açmayan bütün ilişki türleri, istedikleri kadar genel ahlak kuralına göre ahlaksızca nitelendirilsin, benim için hür iradeye dayanan ve en temel insan hakkı olan özgürlük hakkı sınırları içerisine girmiş temel bir haktır, müdahelede bulunmaya veya engellemeye yönelik çalışma yapmam veya yapanları desteklemem haddime değildir, hatta asıl ahlaksızlık iki bireyin özgür tercihine dayanan ilişkilerini engellemek ve onları öldürmekle, darp etmekle tehdit etmek yahut sözlü olarak taciz, alay etmektir..


Ancak, Gay ilişkilerinden iğreniyor muyum? hem de sonuna kadar. İğrenç ötesi bir ilişki türü. Lezbiyenlik bana göre daha hoş geliyor ama bu gaylik yahut erkek erkeğe ilişki türü iğrenç ötesi geliyor. Erkeğin erkekle öpüşmesi, erkeğin makyaj yapıp etek giyip kız gibi dolaşması... Ne bileyim, hiç sevmiyorum açıkçası. Ancak benim kişisel iğrenti duyma özgürlüğüm, onların bu eylemi gerçekleştirme özgürlüğüne engel değildir, olamaz. Velhasıl, yarı yarıya fobik sayılabilirim. Bir erkeğin başka bir erkekle afedersiniz anal ilişkiye girmesi kadar mide bulandırıcı ne olabilir ki pek? Erkeğin kadınla o tür ilişkiye girmesi bile pek hoş değilken, hem de erkek erkeğe...

Gelelim meseleye, doğada eşcinsellik görülse bile bu doğal bir ilişki türü olduğunu göstermez. Zira ister doğa evrim diyelim ister Tanrı diyelim, her daim tek yollu bir üreme şekli vardır o da erkekle dişi. Bütün amaç, hayatın amacı budur, doğadaki tek gerçek nesilleri bir sonraki nesle aktarma gerçeğidir, doğa bu şekilde kendini programlamıştır. Çoğalabilmenin yolu ise nefes almaktan geçer, nefes almanın yolu ise bedendeki enerjiyi tepkilemekten geçer, bedendeki enerjiyi ise ancak yemek yemek ve su içmek sayesinde açığa çıkarabiliriz. Yemek yemek nasıl ki vücuda enerji sağlamanın yalnızca bir aracıysa ve doğada amaç değilse, cinsel ilişkiye girmek de en temel hakikat olan çoğalma ve üreme istencinin yalnızca bir aracıdır. İşte eşcinsellik bu amaçla çakışır, doğada adeta bir "bug" hatasına neden olur. Eğer ortaya ister doğuştan ister DNA'sal diyelim fark etmez, bir sorun yahut bozukluk olmasaydı, bu ilişki türünün salt bir amacı ve faydası olması Zorunlu olurdu tüm doğal olan her şeyde olduğu gibi? O yüzden bu ilişki türünü tamamen doğalmış gibi gösterenlere karşıyım.


İşin özgürlük boyutunu neden savunduğuma gelirsek: Yemek yerken de belli belirsiz bir haz duyarız ama hiçbiri cinsel ilişki yahut cinsellik sırasında duyulan haz gibi değildir. İşte bu haz, YAŞAMIN ASIL AMACI olan üreme istencinin aracı olan cinsel ilişkinin yalnızca bir yan etkisidir. Bu yan etki zaman içinde şekillenmiş ve asıl amaç olan üreme istencini canlılara teşvik etmek adına eşi benzeri görülmemiş bir hazza yol açmıştır. Fakat bu yan etki, insanlar arasında zaman içinde yan etki olmaktan çıkmış ve esas Amaç haline gelmiştir. İşte bu da, zaman içinde haz duymayı asıl amaç haline getirdikleri için, insanlar arasında pratik bir faydasının olmasına neden olmuştur, o yüzden haz duydukları sürece bu hazzı yaşama özgürlüğü her insanın vardır. Bu yüzden bu ilişki türünün özgürlüğüne pranga takmak kabul edilemez bir zorbalıktır...
öncelikle senin yorumlarını ciddi buluyorum konuyu önemseyerek yorumlar yapıyorsun diğer bazı üyeler gibi sırf yorum kasmak için yorum yapmıyorsun ve bana göre de kalitelisin lakin gay olmadığın için elbette ki bi erkek ile öpüşmenin nasıl güzel bir his olduğunu bilemezsin ve benim dışım erkek içim kadın olduğu için ben CD olmaktan makyaj yapmaktan büyük keyifler alıyorum eğer ki dünyaya 1000 defa gelsem hepsinde kız olarak gelmek isterdim ama maalesef ki seçim bizlere ait değil :( bazı şeyler yaşanmadan anlaşılamıyor.. bu da onlardan 1 tanesi
 
Son düzenleme:

AhmetBayram

Aktif Üye
Katılım
16 Ekim 2013
Mesajlar
1,141
Reaksiyon puanı
516
Puanı
215
Şöyle diyeyim; Rüzgar Erkoçlar saygı duyuyorum her yönüyle...Bülent Ersoy saygı duyuyorum. Kerimcana tercihinden dolayı saygım var ama cıvıtık hallerini kadından daha kadınsı hallerini onaylamayıp, saygı dahi duymuyorum.
Rüzgar için kesinlikle doğru ama BEN BİLE GAY OLMASAM SIRF KERİMCAN ı GÖRÜP ÖYLE ÖĞRENSEM BİLSEM BEN BİLE HOMO-FOBİK OLURDUM NEFRET EDİYORUM ONDAN DA HAREKETLERİNDEN DE ONUN GİBİ ARKADAŞLARINDAN DA ONUN GİBİLERDEN DE !!!! KEŞKE RÜZGAR GİBİ KALİTELİ BİRİSİ TARAFINDAN ÇOK DAHA DOĞRU BİR ŞEKİLDE TANITILSA EŞCİNSELLİK..

Ayrıca her şey cinsellik mi ya. Neyi tartışıyoruz. Yemin ediyorum hayatta başarılar bu cinsellikten 100 bin kat daha çok zevir. Egon şişer bir defa. Efsane bir şey. Bence Aseksual olalım olayı bitirelim.:A
BEN OLMAK İSTİYORUM AMA NASIL ?

Senin dediğin daha ziyade hür itademize bağlı imtihan mevzusuna giriyor, mesela komşunun karısıyla o teklif etse bile ilişki yaşayıp yaşamaman tamamen senin İradene kalmış ve esas imtihan denilen mevzu da budur.

Ama eşcinsellikte doğuştan gelme olayı var. Biz nasıl ki kadınlara karşı cinsel arzu duyuyoruz, kadınlar da aynı şekilde erkekleri arzuluyor, işte eşcinsellerde de durum kendi cinslerini arzulamaktan ibaret ve bu doğuştan.

O yüzden bahsettiğin imtihana girmiyor ve eğer sahiden imtihansa da düpedüz ve açık şekilde ADALETSİZ İMTİHANDIR. Bizim nasıl ki kadınlara karşı arzu duyup duymamız elimizde değil, onların da aynı şekilde kendi cinslerine arzu duymaması elinde değil. Diğer bir ifadeyle ve empati yapman gerekirse, kadınlara karşı tüm bu his ve arzularına karşı Allah senden ölene kadar tek bir kadınla bile ilişkiye girmemeni, yaklaşmamanı buyursaydı bu senin için nasıl olurdu, işte bu durumun aynısı bahsedilen "Eşcinsellik ile imtihan" mevzusu için geçerli. Kimse yok ben keşişler gibi sabrederdim ölene kadar demesin, doğanda sana doğuştan verilmiş ne varsa onları tatmin etmekle yükümlü her insan. O yüzden aslında evrimci açıdan değil de, Tanrıcı açıdan bakacak olursak eşcinsellik çok daha Doğal ve normaldir. Ama İslami yoruma girersek, Lut Kavmi mevzusu ve şeriat ortaya çıkar. O halde bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Beni hatero olarak yaratıp onları eşcinsel olarak yaratıyorsan, onların eğilimine yönelmelerini nasıl lanetler ve sonsuza kadar cehennemde yakarsın, bu adalet midir?
SON CÜMLENE BEN DE KATILMAK İSTİYORUM AMA EN SON Kİ SONSUZA KADAR CEHENNEMDE YANMAK OLAYI YOK HERKES GÜNAHI-LARI KADAR YANACAK.. İRADEN VAR YAPMAYABİLİRSİN DURUMU DA AYRI BİR DURUM ?

Ben genetik olduğuna dair bir bilimsel makale görmedim ve duymadım. Varsa da ısmarlamadır. Çünkü eşcinsel evliliklerin kılıfına uydurulması için bilimsel donelere ihriyaç var :) Kesinlikle iş ahlakı olan bilim insanlarınca yapılan araştırmaların sonucunun dediğin yönde olduğuna inanmıyorum.

Eşcinsellik kitle iletişim araçlarının yaygınlaşmasından sonra son elli yılda pik yaptı. Özellikle son dönemde Kerimcan gibi mahlukatların göz önünde olması ve birçok devlette bu olayın yasallaşması vaka sayısını iyice arttırdı. Kime sorsak "ben doğuştan böyleyim" diyor külliyen yalan :) Yani genetik olayı bana çok uzak geliyor. Ha varsa da 100 vakadan anca 5'i falan doğuştandır. Onun da tedavisi mümkün.
TEDAVİSİ MÜMKÜNSE 'AKLI BAŞINDA OLAN' HER EŞCİNSEL BU TEDAVİYE KOŞARAK HATTA UÇARAK GİDER !!!! KİM 'OLAĞANDIŞI' OLMAK İSTER Kİ ??
 
Son düzenleme:

AhmetBayram

Aktif Üye
Katılım
16 Ekim 2013
Mesajlar
1,141
Reaksiyon puanı
516
Puanı
215
Sen artık savunma mekanizmasi geliştirdiğin için ve bunu inada bindirdiğin için geri dönülemez bir yola girmişsin tedavisi de mümkün değil :) Klasik lgbti tayfasının ağzıyla konuşuyorsun bilirim çoğuyla konuşmuşluğum, anlamaya çalışmışlığım var. Ama şunu da bil ki önceden müdahale edilseydi böyle bir eğilimin olmadan önce hormonal destekle tedavi edilebilirdin.

Hetero bireylerin yaptığı sapıklıklar ve ahlaksızlıklardan ötürü tüm normal hetero bireyleri yargılayamazsın. Banane kim hangi deliğe giriyorsa o da gitsin tedavi olsun :)
KİŞİ KENDİNİ BİLMEZ Mİ ? NE YANİ BİZ TÜM EŞCİNSELLER KENDİ ARAMIZDA SÖZLEŞTİK Mİ HEPİMİZ AYNI CEVAPLARI VERCEZ DİYE ?? yine saçmalamaya başladın farkındaysan kusura bakma da yani olan bu !!
 

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
Sen artık savunma mekanizmasi geliştirdiğin için ve bunu inada bindirdiğin için geri dönülemez bir yola girmişsin tedavisi de mümkün değil :) Klasik lgbti tayfasının ağzıyla konuşuyorsun bilirim çoğuyla konuşmuşluğum, anlamaya çalışmışlığım var. Ama şunu da bil ki önceden müdahale edilseydi böyle bir eğilimin olmadan önce hormonal destekle tedavi edilebilirdin.

Hetero bireylerin yaptığı sapıklıklar ve ahlaksızlıklardan ötürü tüm normal hetero bireyleri yargılayamazsın. Banane kim hangi deliğe giriyorsa o da gitsin tedavi olsun :)

Diyorum ki tıp bilimi bunu hastalık olarak görmüyor. Hastalık olmayan bir şeyin tedavisi olur mu?

Dediğin şey kendini bastırmak olur. Bu da o kişinin kararıdır.

Valla hiç de anlamaya çalışmış biri gibi konuşmuyorsun. Klasik homofobik tayfa dili. Git tedavi ol vs.
 

Since2011

Favori Üye
Katılım
21 Mart 2011
Mesajlar
13,023
Reaksiyon puanı
7,178
Puanı
859
Konum
Türkiye
Eşcinselleri ayıplamam ama arkadaşlık kesinlikle kurmam.Sokakta yürürken eşcinselleri gördüğümde midem bulanıyor.
 

38AhmetKK

Favori Üye
Katılım
3 Mart 2014
Mesajlar
974
Reaksiyon puanı
645
Puanı
216
Konum
Nürnberg
Bana bulasmadiklari sürece ne yaptiklari umrumda degil. Sevmiyorum onaylamiyorum ama hicbir sekilde siddete falanda basvurmam, kim ne yaparsa az ötede yapsin.
 

Doğu

Favori Üye
Ölümsüz Üye
Katılım
26 Ekim 2015
Mesajlar
13,700
Reaksiyon puanı
20,686
Puanı
860
Konum
Ankara
Rüzgar için kesinlikle doğru ama BEN BİLE GAY OLMASAM SIRF KERİMCAN ı GÖRÜP ÖYLE ÖĞRENSEM BİLSEM BEN BİLE HOMO-FOBİK OLURDUM NEFRET EDİYORUM ONDAN DA HAREKETLERİNDEN DE ONUN GİBİ ARKADAŞLARINDAN DA ONUN GİBİLERDEN DE !!!! KEŞKE RÜZGAR GİBİ KALİTELİ BİRİSİ TARAFINDAN ÇOK DAHA DOĞRU BİR ŞEKİLDE TANITILSA EŞCİNSELLİK..


BEN OLMAK İSTİYORUM AMA NASIL ?


SON CÜMLENE BEN DE KATILMAK İSTİYORUM AMA EN SON Kİ SONSUZA KADAR CEHENNEMDE YANMAK OLAYI YOK HERKES GÜNAHI-LARI KADAR YANACAK.. İRADEN VAR YAPMAYABİLİRSİN DURUMU DA AYRI BİR DURUM ?


TEDAVİSİ MÜMKÜNSE 'AKLI BAŞINDA OLAN' HER EŞCİNSEL BU TEDAVİYE KOŞARAK HATTA UÇARAK GİDER !!!! KİM 'OLAĞANDIŞI' OLMAK İSTER Kİ ??
Sen kendini "olağandışı" tanımlıyorken benim bunu yadırgama hakkım vardır kusura bakma :) Bana bu hakkı sen ve sizler veriyorsun.
Diyorum ki tıp bilimi bunu hastalık olarak görmüyor. Hastalık olmayan bir şeyin tedavisi olur mu?

Dediğin şey kendini bastırmak olur. Bu da o kişinin kararıdır.

Valla hiç de anlamaya çalışmış biri gibi konuşmuyorsun. Klasik homofobik tayfa dili. Git tedavi ol vs.
Hastalık olarak adletmeyip bir farklılık olarak ele alalım tamam. Genetik bilimi bunun asla doğuştan gelen bir şey olduğunu söylemiyor, söyleyen varsa da dediğim gibi kesinlikle lgbti evliliklerine muz orta açıyordur. :) Hiçbir Allahın kulu bunun doğuştan geldiğine inandıramaz beni. Normal büyüyen bir birey (normalden kasıt hiçbir seksist zorlamaya maruz kalmamış, pornografik içerikler ile zihinini kirletmemiş, cinsel yönelimlerinde aşırıya kaçmamış vs vs.) kesinlikle fenotipinde ve genotipinde bozulmaya mahal vermez. Şayet böyle bir eğilimin varsa da erkenden teşhis edilir ne biliyim hormon tedavisi uygulanır. Vardır illa ki bir çözümü.
 
  • Beğendim
Reactions: Gerekli24

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2011
Mesajlar
18,893
Reaksiyon puanı
6,728
Puanı
1,060
Sen kendini "olağandışı" tanımlıyorken benim bunu yadırgama hakkım vardır kusura bakma :) Bana bu hakkı sen ve sizler veriyorsun.

Hastalık olarak adletmeyip bir farklılık olarak ele alalım tamam. Genetik bilimi bunun asla doğuştan gelen bir şey olduğunu söylemiyor, söyleyen varsa da dediğim gibi kesinlikle lgbti evliliklerine muz orta açıyordur. :) Hiçbir Allahın kulu bunun doğuştan geldiğine inandıramaz beni. Normal büyüyen bir birey (normalden kasıt hiçbir seksist zorlamaya maruz kalmamış, pornografik içerikler ile zihinini kirletmemiş, cinsel yönelimlerinde aşırıya kaçmamış vs vs.) kesinlikle fenotipinde ve genotipinde bozulmaya mahal vermez. Şayet böyle bir eğilimin varsa da erkenden teşhis edilir ne biliyim hormon tedavisi uygulanır. Vardır illa ki bir çözümü.
Hastalık olmayan ancak farklılık olan bir şeyi neden tedavi edelim? Mavi gözlüler, siyahlardan farklı diye tedavi mi uygulayalım?

Gay/biseksüel/lezbiyen/heteroseksüel olmak kişinin hayatına etki eden bir durum değil. Eşcinselerin üreme sistemleri sağlıklıdır. Görünüm olaraksa tüm gayler feminen değildir. Tüm lezbiyenler maskülen değildir.

Neyse ben artık daha fazla tartışmak istemiyorum. İstediğini düşünebilirsin. Ama umarım ileride çocuğun böyle bir durumda olmaz. Çok yazık olur ona yoksa.
 

DarkLegenD

Favori Üye
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
24,923
Reaksiyon puanı
19,275
Puanı
1,060
Yaş
25
Konum
Afganistan
Web Sitesi
www.cizikdvdkasetleri.com
Evet diyen kişilerin sebepleri ya dini inançlarıdır ya da çocukluktan kalma psikolojik sorunları olmasıdır. 0 şaka.

Ayrıca LGBT topluluğunun çoğunluğu beyinsizdir. Onur Yürüyüşü ne oğlum? Puhahahahaha
 
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx

xemrexxx

Favori Üye
Katılım
18 Mart 2012
Mesajlar
181,303
Reaksiyon puanı
132,168
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
LGBT'yi kurum kuruluş gibi bir şey sanıyordum ben. :F Neyse, düzeltelim: Onur Yürüyüşüne katılanların hepsi beyinsizdir.
images.jpeg
 
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD

Tolstoyevski

Emekli
Katılım
14 Temmuz 2014
Mesajlar
24,283
Reaksiyon puanı
39,933
Puanı
1,061
Yaş
27
Konum
Gökteki Yıldızlar ✨✨
Web Sitesi
www.ataturkungencligehitabesi.com
Eskiden erkek eşcinselliği iğrenç gelirdi, Netflix sağolsun artık çok daha iğrenç geliyor. Erkek eşcinselliğinin teknik olarak doğal olmadığına katılıyor ve yaygınlaşmasını istemiyorum. Ancak Türkiye’de LBGT evliliği yasal hak olarak tanınsın mı diye bir referandum olursa da kesinlikle evet derim. İki yetişkin bireyin özgür iradeleri bize şöyle böyle gelebilir ancak neticede karar da irade de onlarındır, zincir koymak çağdışı bir olay.

Erkek ve kadın eşcinselliği olarak ayırmamın sebebi ise ayrı bir bilimsel konu ancak özetle “her kadının doğuştan biseksüelliğe yatkın olması” gibi bilimsel araştırmalara konu olmuş bir olgu var ortada ve bana göre de doğru gibi, o yüzden erkeksileşmemiş her türlü kadın eşcinselliğini doğal buluyor ve desteliyorum.

Herkesin görüşü kendisine tabii.