sus kız sanki @denizz19 ile arandaki engerek yılanıyla çıngıraklı yılan aşkını bilmiyoruzÇünkü çoğu kez eşcinsel olmayan insanlar homofobik sanılıyor ondan dolayı belirtme ihtiyacı hissettim.
sus kız sanki @denizz19 ile arandaki engerek yılanıyla çıngıraklı yılan aşkını bilmiyoruzÇünkü çoğu kez eşcinsel olmayan insanlar homofobik sanılıyor ondan dolayı belirtme ihtiyacı hissettim.
Parlaklar dedik herkes demedikla o zaman @serhatt tan uzak dur her erkekten istiyormuş sırasıyla
Dur ifşalama bizi.sus kız sanki @denizz19 ile arandaki engerek yılanıyla çıngıraklı yılan aşkını bilmiyoruz
Aaaaaa @Tolstoyevski evinde ağlıyor şu an. Dediklerini kadınlar için iddia etmişti kendisi.Kesinlikle değilim. Hatta erkeklerin farklı hormonları sayesinde daha fazla cana yakın, yardımsever ve iyi niyetli olduklarını düşünüyorum.
Kesinlikle değilim. Hatta erkeklerin farklı hormonları sayesinde daha fazla cana yakın, yardımsever ve iyi niyetli olduklarını düşünüyorum.
Aaaaaa @Tolstoyevski evinde ağlıyor şu an. Dediklerini kadınlar için iddia etmişti kendisi.
Orada erkek derken eşcinsel hemcinslerimizden bahsediyordum. Şu yorumda erkek ve kadın kelimelerini değiştir aynı şeyi düşünüyorum.İddaadan da öte bir tespit bence benimkisi, erkeklerin daha cana yakın daha yardımsever olduklarına kesinlikle ve katiyen katılmıyorum. Kadınlar daha cana yakındır çünkü doğalarında var olan annelik içgüdüsü onlara genel olarak daha annecil, daha merhametli olarak yansır. Her kadın ya da her erkek için böyle demiyorum tabi ama genel olarak kadınlar erkeklerden daha cana yakın ve yardımseverdir. Erkeklerdeki rekabet içgüdüsü bambaşka şeylere yol açıyor.
Senle hani buluşup bir şeyler yapacaktıksus kız sanki @denizz19 ile arandaki engerek yılanıyla çıngıraklı yılan aşkını bilmiyoruz
Ne gibi 😱Senle hani buluşup bir şeyler yapacaktık
Senin ve benim seveceğimiz şeylerdi İkimiz de İstanbuldayız ama görüşmedik hiçNe gibi 😱