- Reaksiyon puanı
- 29,878
- Puanı
- 1,059
Ne ablası ayoll, forumdash dışında senden büyük insan mı var sanki, ikiniz de vampir gibisiniz kaç yaşında olduğunuz belli değil
Ne ablası ayoll, forumdash dışında senden büyük insan mı var sanki, ikiniz de vampir gibisiniz kaç yaşında olduğunuz belli değil
teneşir paklar böyleleriniYok ben cidden bu kızın sonunu iyi görmüyorum, evde kalmaktan kudurmuş iyice @xemrexxx
Ondan bile şüpheliyim ben artıkteneşir paklar böylelerini
Düzgün anlayışına tüküreyimAaa susun be tövbe estufurrlah En düzgün youtuber bunlar örnek alacağınıza
Şüphelerinde haklısınOndan bile şüpheliyim ben artık
Avukat angaralı çocuk kaçırma bence destere gibi totodisu da yarım dünya değil @MasacRE
Ahahahaha Kemal bu sene ekibe katıldı ve hemen kendini kabul ettirdi Ama Fırat'a bazen gereksiz yükleniyor gibi geliyor nedenseTek izlediğim youtuber @Sherlock @Maskeli Fedai de favorileri olan Oha diyorum
Kemal diye bir çocuk var orada favorim çok efendi birisi @serhatt @dreamy @kerem @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 70328
Ne yüklenmesi bee diğerleri Kemale yükleniyorlar hep birlikte nasıl izliyorsun ayoll çocuk orada tek kalıyor diğerleri kıskanıyorlar şuan @MasacRE @xemrexxx @serhatt oldu gibiAhahahaha Kemal bu sene ekibe katıldı ve hemen kendini kabul ettirdi Ama Fırat'a bazen gereksiz yükleniyor gibi geliyor nedense
Evet yaa çok üzgünüm ben deSende çok üzgünsün rahmetlileri çok severdin sonuçta
Ne kadar iticiler