Show Çukur - Dizi Yorumları

Dizi 5.sezonu düşünüyormuş :F :F :F Aaa hadi ordan bee demeyin 1.sezon oynanırkanda 3.sezon düşünülüyor demiştim hadi ordan bee demiştiniz :F Ben yine şimdiden kendimce müjdeyi sizede şpk etkisi haberi vereyim sanırım Aras diziyi bulmuşkan cılkını çıkarmadan bırakmıyım diyor sonucta yeni dizisi tutup tutmucağı belli değil :A :A :A @xemrexxx @Forumdash @serhatt @MEnes @MasacRE @Sherlock @S.G.A.T. @kerem @ömer karataş @turkuazz

Bu dizinin senaristi Gökhan Horzum, dizileri iyi reyting aldığı sürece asla bitirmeyen birisi. :A Kavak Yelleri iyi reyting alsa hala devam ediyordu. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and serhatt
oyarım ikinizin de gözünü :A
Bu dizinin senaristi Gökhan Horzum, dizileri iyi reyting aldığı sürece asla bitirmeyen birisi. :A Kavak Yelleri iyi reyting alsa hala devam ediyordu. :A
Zaten 4 garantiymiş 5 de olacak büyük ihtimalle :F Reytingi bir şekilde almaya devam ederler veletler izliyor çünkü o kitleyi almış adam 10 sezonda sürer :A :A :A @serhatt @xemrexxx @MEnes @MasacRE @kerem
İyi finali 2021'deyse onu da izlemem. :F
telif yiyor diye edho müziği koymuş :F :F @Harunnn60 @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @MEnes @MasacRE @DarkLegenD @batuhankaralar @vadikızı @Gizmen