- Reaksiyon puanı
- 29,878
- Puanı
- 1,059
Yaa bırak kessin tıraşı, niyetinin ne olduğu başlıktan belli işte kimi yiyor
Yaa bırak kessin tıraşı, niyetinin ne olduğu başlıktan belli işte kimi yiyor
Aliço çukurun yeni düşmanı olucak diyordu @xemrexxxYaa bırak kessin tıraşı, niyetinin ne olduğu başlıktan belli işte kimi yiyor
Bunu izleyeceğine git Enes Batur izle daha iyiAliço çukurun yeni düşmanı olucak diyordu @xemrexxx
Ben anlatım şeklini sevdim için izliyorum tutuyor diye değil
En nefret ettiğim @dreamy Bile sevmiyor onu yuhhh bee 😱 😱 😱Bunu izleyeceğine git Enes Batur izle daha iyi
Ben de sevmiyorum ama onu bile tercih ederim bu rezil Çukur yorumcusuna Sen de onu izle diyorum o yüzden bunu izleyeceğine
bulmuş yine kendi gibi tipsizleri @xemrexxx @MasacRETek izlediğim youtuber @Sherlock @Maskeli Fedai de favorileri olan Oha diyorum
Kemal diye bir çocuk var orada favorim çok efendi birisi @serhatt @dreamy @kerem @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 70328
Ayyy iyice kudurdu bunu evlendirmelibie an önceTek izlediğim youtuber @Sherlock @Maskeli Fedai de favorileri olan Oha diyorum
Kemal diye bir çocuk var orada favorim çok efendi birisi @serhatt @dreamy @kerem @xemrexxx
Tek izlediğim youtuber @Sherlock @Maskeli Fedai de favorileri olan Oha diyorum
Yok ben cidden bu kızın sonunu iyi görmüyorum, evde kalmaktan kudurmuş iyice @xemrexxx
Sana alalım hogathayı ??Yok ben cidden bu kızın sonunu iyi görmüyorum, evde kalmaktan kudurmuş iyice @xemrexxx
@ömer karataş
Kız benim yaşım nereden yakınmış hogathanın yaşına. Ss cadoloz 42 yaşında be
O kadar yüksek yaşlarda kimse kalmadı, en uygun aday sensinKız benim yaşım nereden yakınmış hogathanın yaşına. Ss cadoloz 42 yaşında be
Dizinin kesinlikle en önemli oyuncularından ve en mantıklı akıllı konuşalanlarından birisi @S.G.A.T.@ömer karataş
Öner Erkan ne adam ama... 60 yaşındaki usta oyuncu karşısında da 20 yaşındaki genç oyuncu karşısında da o kadar şahane şekilde bazen baba bazen evlat oluyor ki...
Ne de olsa afife jale ödüllü bir isim, tiyatro kökenli. Hem de İzmirli canım hemşehrim...
Ne diyelim bravo vallahi.
İnşallah 3. sezonda da anlaşması tüm sezon boyudur, oğlu yeni gelmişken sezon boyunca oynasınlar şöyle karşılıklı.
Kız benim yaşım nereden yakınmış hogathanın yaşına. Ss cadoloz 42 yaşında be
O kadar yüksek yaşlarda kimse kalmadı, en uygun aday sensin
Aaa susun be tövbe estufurrlah En düzgün youtuber bunlar örnek alacağınıza
En çok meme açan bunlar demek istedin herhaldeAaa susun be tövbe estufurrlah En düzgün youtuber bunlar örnek alacağınıza