Sahneyi izlerken vurma vurma diye Dila'ya bağırmıştım resmen çok heyecanlıydı.15’i Çarşamba, 16’yı da Perşembe günü izledim ama yorumlamayı unuttum 😱 Ya da üşendim bilmiyorum
Sezon finali bombaydı resmen. Her bölüm sezon finali etkisinde zaten ama bu bölümün temposu ve duygusu cidden çok iyiydi.
KUZGUN 1x16 (SEZON FİNALİ)
Ne desem bilmiyorum o son sahne beni bitirdi resmen. Ki diziye başlamadan önce diziye dair bildiğim bir iki şey vardı bunlardan biri de Dila’nın kendini vurmasıydı ama sanki hiç bilmiyormuşum gibi bir heyecan verdi. “Seni kalbinden vuracağım demiştim” repliğini buraya bağlayacağını hiç bilmezdimAh be Dila’m neler çektin be...
Behram Kuzgun’a “ben sen olamam ama sen ben olabilirsin” demişti. Şimdi Kuzgun gerçekten o oldu. Behram’ın ölmesi de beni şok etti. Yusuf yaşadığına göre Behram ve Yusuf yüzleşmesi, işlerin daha da karışmasını isterdim aslında ama bir yandan da ölmesi sevindirdi. Terzi Derviş olarak sevdiğim adamı Behram olarak hiç sevemedim. Sonunda Kuzgun biletini kestiSettar Tanrıöğen’in emeklerine sağlık. Yine çok iyiydi.
Ben sezon finalinde Ferman Koruoğlu ortaya çıkar diye düşünmüştüm ama onu 2.sezona saklıyorlar demek.
Behram’ın Meryem’i kaçırtması bir yandan iyi oldu. Hem Kuzgun Meryem’e 20 yıl sonra “anne” dedi, aralarındaki bağ güçlendi, hem de Kuzgun bu sayede Behram’ın biletini kesti.
Kumru’ya diyecek hiçbir şeyim yok artık yaptığı tek şey evi dinlemek olduO da işe yaradı Kartal için ama benim anlamadığım Kartal o silahı denize atmamış mıydı? Ali nasıl bu silahta parmak izi var dedi ve ihbar etti? Kaçırdığım bir yer mi oldu acaba?
Olan Ali eziğine oldu.önce parmakları gitti sonra bıçaklandı
Kurtulur buradan büyük ihtimalle. Umarım Füsun geberir bomboş bir karakter.
Selçuk da gittikçe tehlikeli olmaya başladı. Şu klişe yaşanmaz umarım ya. Evet Kuzgun’un parmak izi var ama lütfen bir ters köşe çıksın orda. Cebeci kardeşler ikisi de cinayetle suçlanıyor.Ee Kumru hanım sen Bilgin’lere laf edersin ama deden, baban, abilerin hepsi kirli insanlar
Şuan yorumlamam bu kadar aklıma geldikçe yazarım, kritik ederim. Herkesin emeğine sağlık çok iyi bir sezondu ??
Ali ona başka bir silah verdi, cinayet silahı başından beri kendisindeydi. Füsun salağı da bir kez bıçaklamışken daha niye ikinci kez sağlamak istedi bilmiyorum. Saplamasaydı halıya takılmaz ve hayatta kalabilirdi. Doğal seleksiyon işte.
Ferman'ı kimin oynayacağını merak ediyorum bir an önce oyuncu haberi gelmeli.