Penguen kim.Penguen için bakılır artık varsa onda vardır bişiler![]()
![]()
![]()
Penguen kim.Penguen için bakılır artık varsa onda vardır bişiler![]()
![]()
![]()
TerziPenguen kim.Özel bölüme bakma çünkü büyük ihtimalle çoğu önemli sahne olmaz ve izlerken bir şey anlamazsın o yüzden 4 bölümün kalmışken sonunu getir.
![]()
İşte sonraki bölümlerde de hiç beklemediğin şeyler olmaya devam edecek o yüzden beni kırma lütfen.Terzi![]()
![]()
@Yiğitt
Aaa birdeBoranın ölüceni bildim halde ölümü yine sürpriz oldu bana çünkü orada kurtuldu kuzgunla ecünnüyü kaçırıcaklar sanmıştım orada ölümünü hiç beklemiyordum![]()
![]()
Aaa tamam zaten dizinin havasına girdim yine açıkcası güzel bölümler dönmüş ama bundan sonrası önemliİşte sonraki bölümlerde de hiç beklemediğin şeyler olmaya devam edecek o yüzden beni kırma lütfen.![]()
Sevindim.Bugün son bölümüde izledim köyden gelmeden hallettim şükür @Yiğitt @ozgur2113 @turkuazz @Aserat![]()
![]()
Onur Saylak ı bekliyoruz artık zaten Hanzo Burak ocakta gelecek yaklasık 4 ay dizinin ilk yarısı nerdeyse tv den rahat bakabilicem sonra tercih ederiz ikisi arasında tv den netten hangisi diye![]()
![]()
![]()
Aaa şimdi bir eleştirim olucak son sahneye @Yiğitt @turkuazz @ozgur2113Sevindim.Son sahnede kalkıp göbek atmışsındır kesin.
![]()
Kuzgun’un yaptığı yanlış değil ki o her zaman en tepedeki isim olmak istiyordu.Aaa şimdi bir eleştirim olucak son sahneye @Yiğitt @turkuazz @ozgur2113
Kuzgun penguen kılıklı dedesini babasının yaşadını öğrendi gün öldürmesi çok saçmaydı ne diyecek babasına baba hoşgeldin bak sen ölmedin ama ben senin babanı öldürdüm mü diyecek
Ecünnü kendisini vurmasıda ayrı saçmalıktı hele gebermemesi daha büyük saçmalık olacak vakit kaybıyla heyecanı olmayan bir son sahne çünkü gebermeyecek o sahne boşa yazılmış oluyor![]()
![]()
Edit İki eleştirim olmuş![]()
İyide ayoll adamın sucu yokmış ki yanı oğluna bşi yapmamışKuzgun’un yaptığı yanlış değil ki o her zaman en tepedeki isim olmak istiyordu.Hatta son bölümde Behram “ben sen olamam ama sen ben olabilirsin” diyordu. Kuzgun’un en tepeye çıkması için onu alt etmesi yani ona dönüşmesi gerekiyordu.
![]()
Behram'ın artık hikayede fazla önemi kalmamıştı. Onun ölmesi lazımdı çünkü gelecek sezonda düşmanlar Ferman ve Yusuf olacak.Aaa şimdi bir eleştirim olucak son sahneye @Yiğitt @turkuazz @ozgur2113
Kuzgun penguen kılıklı dedesini babasının yaşadını öğrendi gün öldürmesi çok saçmaydı ne diyecek babasına baba hoşgeldin bak sen ölmedin ama ben senin babanı öldürdüm mü diyecek
Ecünnü kendisini vurmasıda ayrı saçmalıktı hele gebermemesi daha büyük saçmalık olacak vakit kaybıyla heyecanı olmayan bir son sahne çünkü gebermeyecek o sahne boşa yazılmış oluyor![]()
![]()
Edit İki eleştirim olmuş![]()
o sahneyi çekiyorsan gebermen lazım yoksa boşa bir sahneymiş gibi geldi bana öyle değilmi çocuklar @Yiğitt @ozgur2113 @turkuazzBehram'ın artık hikayede fazla önemi kalmamıştı. Onun ölmesi lazımdı çünkü gelecek sezonda düşmanlar Ferman ve Yusuf olacak.
Yok bir de geberseydi.Sözde ölü haliyle bile çatlatıyor seni Dila'm.
![]()
Kuzgun'a seni kalbinden vuracağım demişti ve bunu yaparak onu da aslında kalbinden vurmuş oldu yani gayet gerekliydi.o sahneyi çekiyorsan gebermen lazım yoksa boşa bir sahneymiş gibi geldi bana öyle değilmi çocuklar @Yiğitt @ozgur2113 @turkuazz![]()
![]()
![]()
Onurda ona aşık olmaz herhalde Bora gibi 😱 😱 😱Kuzgun'a seni kalbinden vuracağım demişti ve bunu yaparak onu da aslında kalbinden vurmuş oldu yani gayet gerekliydi.Yeni sezonda iki favori herifin Burcu için savaşacak tekrar çatla.
![]()
Umarım olur ve çatlamaktan patlarsın. Zaten aşık olmaması saçma kaçar.Onurda ona aşık olmaz herhalde Bora gibi 😱 😱 😱
Birde yeni oyuncumu gelecek şimdi Kuzgunun babasının yerine malum yaşlandı adam aynı adam olmaz herhalde![]()
Bence ecünnyü öldürelek diziye giriş yaparsa muhteşem olurUmarım olur ve çatlamaktan patlarsın. Zaten aşık olmaması saçma kaçar.![]()
ÇoktaanSen tamamladın mı @cookies![]()