Yokmu @xemrexxx baş hanzosu Ertuğrulu düşürsün diye yolluyor
Sen de mi ..
Polat da konuk gelse Veli gibi
Beter olsunYokmu @xemrexxx baş hanzosu Ertuğrulu düşürsün diye yolluyor
aynen keşke gelsePolat da konuk gelse Veli gibi
Pusuyu başlatmadan önce bir deneme yapsalar Polatı konuk ettirip insanlar özledi ilk bölümler sağlam olursa pusu yine izlenirdi bence yeter ki asyalar yusuflar olmasınaynen keşke gelse
aynen çukur'dan ayrılanlar vadi'ye geçerdi güzel bir alışveriş olurduPusuyu başlatmadan önce bir deneme yapsalar Polatı konuk ettirip insanlar özledi ilk bölümler sağlam olursa pusu yine izlenirdi bence yeter ki asyalar yusuflar olmasın
Şu Keremcem'in dizisini izle ama böyle şeyleri izleme.
Neticede özel insanımŞu Keremcem'in dizisini izle ama böyle şeyleri izleme.
Sen değil biz yurtdışındakiler.Neticede özel insanım
Ay hoşt be.ssSen değil biz yurtdışındakiler.
Canım ben Emrah amir öldükten sonra hiç bakmadım ama evet bozmuş herkes öyle diyor2.sezon 5.bölümdeyim direkt sezon finaline geçiş yapmayı düşünüyorum.
Pek iyi gittiği yönünde haberler almadım, bozmuş diyorlar. @Çiğdem @serhatt @ömer karataş
Canım ben Emrah amir öldükten sonra hiç bakmadım ama evet bozmuş herkes öyle diyor
Sonlara doğru evet zaten saydıklarım bıraktı Ama Karakuzular için bırakma bu sezonu izle Mahsun ve Çeto çok damga vurdular ileride açılıcaklar @xemrexxx2.sezon 5.bölümdeyim direkt sezon finaline geçiş yapmayı düşünüyorum.
Pek iyi gittiği yönünde haberler almadım, bozmuş diyorlar. @Çiğdem @serhatt @ömer karataş
Canım ben Emrah amir öldükten sonra hiç bakmadım ama evet bozmuş herkes öyle diyor
Bir kaç sahnesini izledim. Sena'nın ölüm sahnesinden senaristin tırlatmış olduğunu anlamıştım zaten.Sonlara doğru evet zaten saydıklarım bıraktı Ama Karakuzular için bırakma bu sezonu izle Mahsun ve Çeto çok damga vurdular ileride açılıcaklar @xemrexxx