Senin anlattıklarından sonra bir hainlik bekliyorum
Küfür ederek bitirmek istemiyorum.Senin anlattıklarından sonra bir hainlik bekliyorum![]()
![]()
İnş mutlu sonla biter öyle gider L e![]()
Gece gece yine ağlamayalım yeterKüfür ederek bitirmek istemiyorum.![]()
Benden afferimi kapmıştı@Çiğdem gerçekten sinir oldum yaBen orada uğraşıyorum bir yandan lilly bir yandan o kırmız saçlı kız birde sarışın başıma çıktı tövbe estagfurullah
Birde trip yapıyor bana
![]()
cnm sizde diğerinin dili kesilmiş , çocuk aşkını nasıl ilan edecek büyük sorun gerçi sizin oyunda aşka prim yok.Benden afferimi kapmıştı![]()
![]()
![]()
2 e kadar napacam diyordum sohbetin sayesinde vakit geçirdik çünkü oyunu bitirince uyku saatimin gelmesi lazımBaşladım ben 🙂 iyi seyirler. 🙂
E sana diyoruz sen bul dizi ona bakalım diye ama yok, iyice tembelliğe alışmışsın her şeyi bizden bekliyorsun
Sende benim beğendiğime çamur atacan bilmiyoruz sankıE sana diyoruz sen bul dizi ona bakalım diye ama yok, iyice tembelliğe alışmışsın her şeyi bizden bekliyorsun![]()
Şuan bende varya kafam bir güzel hala etkisindeyim inan 🙁 🙁Ooo neler oldu neler @Harunnn60 hala finalin etkisindeyim 😱 😱 😱
İanılmaz şeyler oldu hiçbir zaman umut kesilmemeli gerçekten spoide detaylıca yorum yapacam efsane efsane şekilde tamamlandı çokta özleyecem![]()
![]()
![]()
Şuan bende varya kafam bir güzel hala etkisindeyim inan 🙁 🙁
ne duygular yaşadım gözlerim doldu bir arar, bir ara böyle bitemez dedim..
ama sonu 🙂
![]()
Balık sahnesiyle şapkalı kızın öldüne inandık aslında bacağı kesilme ihtimallerinide ben düşünmüştüm ama tam umudumu kaybettim anda ortaya çıktı oyunu arap çocuk mekana gidince biticek sandım galiba gerçekten öldü dedim sonra![]()
![]()
Sonra genel bir yorumda yaparız
Şimdi ben hangisini anlatsam, sanki bölüm 2 saat değildi 10 saat gibi sürdü.o kadar çok duyguyu bir arada yaşadım ki
dizide bir sezonda bu kadar olay olmuyor bunlar tek bölümde bir sürü olay yaptılar.
![]()
Bu dedikodu şuan sadece yani gerçeklik payı yok.Sonra genel bir yorumda yaparızBen sana şakasına bu velet çocukla oynamaya devam edersek demiştim iş oraya gidiyor sandım
![]()
![]()
Ama birisi youtubye şunu yazmış Abi çok güzeldi ?? ama oyun bitmeyecek skybound açıkladı. Episode 5 dlc olarak ya da sadece clem ile lee arasında olan (eski) zamanlar ı içeren bir episode çıkcak skybound açıkladı lütfen +1 leyin abim görsün??