The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Aaa sarısın kızın tam tersi olmuş demek zombi çocukla bizimle oldu gibi okadar kavga etmediniz :F Ozaman şaşırmıssındır bizimkini izlerken :A :A :A

Sarısın kızın tam tersi işte :F
Yok zaten mağarada sizi terk etti , bizde de mağarayı zombiler basınca siz gidin ben korurum dedim :F onun öncesinde tabi james ile kavga ettik , aj vurdu ona filan aynı yani bunlar :A

Aaa james te hiç beklemezdim :A Dedim @Çiğdem in gözünden düşer kesin. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Hep benim kalbimde ayrı olarak kalacak çünkü izlediğim ilk oyundu ve çok doğru bir oyundan başlamısım bunun içinde sana borçluyum tabi bu maceraya sen olmasan adım atamazdım :bhr: :bhr: :bhr:
Bende çoooookkk çok teşekkür ederim. :D iyi ki varsın çiğdem. :D yıllar sonra bile bu oyunu hatırlayacağına eminim. :D hafızanda yer edinmesine çok ama çok sevindim. :love1: 🙂

• Harika
Yok zaten mağarada sizi terk etti , bizde de mağarayı zombiler basınca siz gidin ben korurum dedim :F onun öncesinde tabi james ile kavga ettik , aj vurdu ona filan aynı yani bunlar :A

Aaa james te hiç beklemezdim :A Dedim @Çiğdem in gözünden düşer kesin. :A
Velet çocukla öldürmeyi seviyorum derken oan hem ona sinirleniyoruz hemde zombi çocukta olaya girerken bir yandan onada sen karısma aramıza girme diyoruz oralar çok komikti :F Ama bir ara o velet çocuktan gerçekten korktuk yamyam diyordumya bizi yicek sandım 😱😱😱

• İlginç
Reactions: Harunnn60
Bende çoooookkk çok teşekkür ederim. :D iyi ki varsın çiğdem. :D yıllar sonra bile bu oyunu hatırlayacağına eminim. :D hafızanda yer edinmesine çok ama çok sevindim. :love1: 🙂
Aaa tabi özellikle L unutulmaz :bhr: :bhr: :bhr: TWD dizisinin son sezonlarından memnun değiliz malum bu oyun ilk 4 sezondan sonrakı sezonlarından daha iyi twd nin :A

• Harika
Aaa tabi özellikle L unutulmaz :bhr: :bhr: :bhr: TWD dizisinin son sezonlarından memnun değiliz malum bu oyun ilk 4 sezondan sonrakı sezonlarından daha iyi twd nin :A
Bir ara bu sezon biraz mırıldanınca sen kesin sevmeyecek dedim ama son 2 bölümle kurtardı :A Hele son bölüm baya iyi olunca sen bile yorum yapamadın. :A

• Harika
Velet çocukla öldürmeyi seviyorum derken oan hem ona sinirleniyoruz hemde zombi çocukta olaya girerken bir yandan onada sen karısma aramıza girme diyoruz oralar çok komikti :F Ama bir ara o velet çocuktan gerçekten korktuk yamyam diyordumya bizi yicek sandım 😱😱😱
Öldürmeyi seviyorum deyince bende korktum birde tipi de korkunç oldu. 🙄

• Güldürdün
Bir ara bu sezon biraz mırıldanınca sen kesin sevmeyecek dedim ama son 2 bölümle kurtardı :A Hele son bölüm baya iyi olunca sen bile yorum yapamadın. :A
Güzeldi L sahneside vardı :bhr:

Ama ilk izledimden mi bilmiyorum ilk oyunun yeri ayrı tabi L duygusallımızda var sırala yaparsam 1.oyun 1.sıramda :A Bu final sezonunuda 2. sırama alıyorum :A

İkinci oyunda iyide ben üçüncü oyunu çok sevdim yanı üçüncü oyunun diğer 3 oyun gibi duygusal bağı yoktu ama en aksiyonlu seriydi nefes almaya vakit bulamıyorlardı :F Oyüzden 3.sıramda üçüncü oyuna yer veriyorum ikinci oyunda 4.sırada olsun ikinci oyunun oyuncularıda çok gıcıktı Kenıy hariç tüm gıcıklar bir arada toplanmıştı :A :A :A

• Güldürdün
Yakın kameradan çekime girdi sende orayı diyorsun kesin :F Orada bir değişiyor sandım ben ama sonra iyi toparladık :F
Sana güveniyoruz dedik :A Ama öyle demesek oyun bazı yerlerde farklılaşıyormuŞ :A biz güzel bir cevap verdik :A baktığın bir insan güvenmeyeceksen ne anlamı kalır. :A

• Harika
Sana güveniyoruz dedik :A Ama öyle demesek oyun bazı yerlerde farklılaşıyormuŞ :A biz güzel bir cevap verdik :A baktığın bir insan güvenmeyeceksen ne anlamı kalır. :A
Bizi yemesindende korktuk bence :F :F :F

Ama hakkınıda yemeyelim çok iş gördü zombiler saldırınca onu knotrol ettikya kapıları kapattık oyunu oynayan adamda ara sıra hem gülüyor hemde heyerden çıkıyorsun afferim diyor :F Ufacık boyuyla tövbe tövbe :F Her olayın içinde var benim sempatimi kazandı oyun bitmeden :A :A :A

• Harika
Bizi yemesindende korktuk bence :F :F :F

Ama hakkınıda yemeyelim çok iş gördü zombiler saldırınca onu knotrol ettikya kapıları kapattık oyunu oynayan adamda ara sıra hem gülüyor hemde heyerden çıkıyorsun afferim diyor :F Ufacık boyuyla tövbe tövbe :F Her olayın içinde var benim sempatimi kazandı oyun bitmeden :A :A :A
İlk bölüm küfür edecektin neredeyse :F Sevdiysen helal olsun bende sevdim valla :A

Aama bir dengesizlik var cnm yinede bu çocukta :A

• Güldürdün
Son bölümde ki küçüklük hali tatlıydı ama kız. :D al evine besle :D
Şapkalı kızı kurtardı sonucta ama
L in kolunu kessek kurutlamıyordu mesala yanı oyunun yapısına tersti şapkalı kızın kurtulması aslında oyun burada bize feyk atıyor kessende kurtulamaz kuralını bildimiz için güzel ters köse yapıyorlar :A Ama şöyle mutlu bitmese çok üzülürdüm ve yıllarca kafama takılı kalırdı :A

• Güldürdün