The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Bu dedikodu şuan sadece yani gerçeklik payı yok. :D Bir ara Skybound firması twet atmıştı nisan-mayıs gibi yeni hikayeler ister misiniz diye. ( tabi sadece ağız yoklamış) yani clemin hikayesi bitti , yapsalar ilerde başka hikayelere odaklanırlar :)
Velet çocukla devam olabilir zaten oyunu onunla bitirdik şapkalı kızla değil :F Ama L ve şapkalı kıza özel bir oyunda ilk oyunla yarısır bence eski haliyle özllikle :bhr: :bhr: :bhr:

• Harika
Reactions: Harunnn60
Velet çocukla devam olabilir zaten oyunu onunla bitirdik şapkalı kızla değil :F Ama L ve şapkalı kıza özel bir oyunda ilk oyunla yarısır bence eski haliyle özllikle :bhr: :bhr: :bhr:
Bende isterim :F

Ama bunlar yeni oyuna geçince hemen birisini öldürüyor bırak bu mutlu halleri ile hatırlayalım :F

• Harika
Reactions: Çiğdem
  • Güldürdün
Hhaha ohaaa sizin hikayede ki sonuna bak birde bizim hikayedeki sonuna bak cnm :A :A :A

Oyunu oynayan adam iyi ki o yüzünü görmedi sarısın kızın ona baya güvendik son videolarda çünkü :F
Aaa bizde louis vardı piyanocu çocuk :F o korudu bizi :F

Aaa sizde o çocuğun başına yaktınız konuşturma beni :F

o kırmızı saçlı kız neydi öyle ya. Gebermedi gitti. :F

• Güldürdün
Aaa bizde louis vardı piyanocu çocuk :F o korudu bizi :F

Aaa sizde o çocuğun başına yaktınız konuşturma beni :F

o kırmızı saçlı kız neydi öyle ya. Gebermedi gitti. :F
Ama hain eden kimse olmadı işte dili gitti ama hainlik eden olmadı :F

Ben onu sonlarda görünce korktum 😱 😱 😱

Kardeşiyle yolcu oldular :F

• Güldürdün
Ama hain eden kimse olmadı işte dili gitti ama hainlik eden olmadı :F

Ben onu sonlarda görünce korktum 😱 😱 😱

Kardeşiyle yolcu oldular :F
Bizde de öyle oldu :F

Yok ben kimseye bu iyi demeyeceğim artık , kaç yıl oldu bir karakter düzgün diyorum yok bir mallık yapıyor :A dedim bu çocuk saf filan ama iyi dedim yok mallık yapacak illa :A
69878

• Güldürdün
Bak @Harunnn60 hainlik dedimde :F :F :F
O zombi çocuk ne yaptı öyle ya hahahha .F Manyakmısın sen gerizekalımısın bizimle aramıza ne karısıyorsun bir gitsene diyor oyunu oynayan adam ona :F :F :F

• Güldürdün
Bak @Harunnn60 hainlik dedimde :F :F :F
O zombi çocuk ne yaptı öyle ya hahahha .F Manyakmısın sen gerizekalımısın bizimle aramıza ne karısıyorsun bir gitsene diyor oyunu oynayan adam ona :F :F :F
hahhaa ayy ben krize girdim o dakikalar da :F adam çok komikti :F Annem hatta odaya girdi ne gülüyorsun dedi :F

• Güldürdün
hahhaa ayy ben krize girdim o dakikalar da :F adam çok komikti :F Annem hatta odaya girdi ne gülüyorsun dedi :F
Benim odama çok sık geliyor o sebeple :F :F :F

Elini kaldırdı bize doğru zombi çocuk ne yapacan büyümü yapacan diyor :F Velet çocukta oan ben öldürmekten keyif alıyorum diyince oyunu oynayan adamda velet çocuktan korkmaya basladı Ne manyakmısın sen diyor :F :F :F O sırada velet çocuğa tepki aldıkta zombi çocukta dahil olmaya çalısınca onada sen GİRME ARAMIZA be diyoruz :A :A :A

• Güldürdün
Benim odama çok sık geliyor o sebeple :F :F :F

Elini kaldırdı bize doğru zombi çocuk ne yapacan büyümü yapacan diyor :F Velet çocukta oan ben öldürmekten keyif alıyorum diyince oyunu oynayan adamda velet çocuktan korkmaya basladı Ne manyakmısın sen diyor :F :F :F O sırada velet çocuğa tepki aldıkta zombi çocukta dahil olmaya çalısınca onada sen GİRME ARAMIZA be diyoruz :A :A :A
Hahah bugün oraları kaç kez izledim :F Lütfen şuna bak :F AJ'nin taklitini yapıyor adam :F O taklite koptum resmen :F

Ölümü seviyorum dedi, öldürmeyi seviyorum dedi :F
37.38'DEN itibaren bak. :F

• Güldürdün
Hahah bugün oraları kaç kez izledim :F Lütfen şuna bak :F AJ'nin taklitini yapıyor adam :F O taklite koptum resmen :F

Ölümü seviyorum dedi, öldürmeyi seviyorum dedi :F
37.38'DEN itibaren bak. :F

Sonradan onu haklı bulduk :F Burada olay şeydi aslında şapkalı kız dediki öldürmekten keyif alıyorum deme bunuda biz seçmeden diyor ve sankı bizi duyup diyor :F :F :F

Ama zombi çocuğa çok şaşırıdm ben ona yanasmaya çalısıyorduk :A

• Güldürdün
Bu arada bir çok dizinin oyunu varmış @Harunnn60 ve bu adam hikayeli oyunlar içinde kanal açmış yine bakarız taht oyunları varmış dark varmıs mesala dark eğer bizim darksa izlenir :A

• Harika
Sonradan onu haklı bulduk :F Burada olay şeydi aslında şapkalı kız dediki öldürmekten keyif alıyorum deme bunuda biz seçmeden diyor ve sankı bizi duyup diyor :F :F :F

Ama zombi çocuğa çok şaşırıdm ben ona yanasmaya çalısıyorduk :A
Bende orada sizinle aynı kararı verdim biraz farklı sonuç oldu sadece :A James ile son konuşmada insanları değiştiremezsin dedim herkes aynı değil dedim , siz başka kelime dediniz , size sinirlendi james , benim oyumda bizi zombilerden korudu sizi terk etti :A

ama yine de james mal haraketler yaptı beni de sinir etti , hiç beklemezdim :A biraz haklı gibi ama sırası değildi :A

• İlginç
Bende orada sizinle aynı kararı verdim biraz farklı sonuç oldu sadece :A James ile son konuşmada insanları değiştiremezsin dedim herkes aynı değil dedim , siz başka kelime dediniz , size sinirlendi james , benim oyumda bizi zombilerden korudu sizi terk etti :A

ama yine de james mal haraketler yaptı beni de sinir etti , hiç beklemezdim :A biraz haklı gibi ama sırası değildi :A
Aaa sarısın kızın tam tersi olmuş demek zombi çocukla bizimle oldu gibi okadar kavga etmediniz :F Ozaman şaşırmıssındır bizimkini izlerken :A :A :A

Sarısın kızın tam tersi işte :F

• Güldürdün