The Walking Dead The Game - Season 1&4 - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

ya ben sinir krizi geçirdim inan üzücü bitse 1 hafta pehlerdim. :F
Hak ettiler kesinlikle :bhr::bhr::bhr:

Birde o olaydan sonra videonun daha 1 saat süresi var ben o ihtimali düşünüyorum veletin balık tuttu evde şapkalı kızı yaralı görmeyi düşündüm olmadı sonra duygusal müzikle gittiler diğer çocukların evine orada dedimki sanırım oyun bitti :(

• Harika
Reactions: Harunnn60
İlk sahnelerde çok gelirimliydi oyunu oynayan adam hanı velet çocuk dediya ben atlayacam beni tut bana böyle şeyler yaptırmayın diyor :F Sende ilk sahneler baya korkarak oynamıssındır :F
Tabi canım bir de şu ahır sahnesi de gerilimliydi, zaten gözüm oralarda doldu bir yandan da pehliyorum. :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
@Çiğdem :A
69880

• Güldürdün
Hhahah :F Ama bu kadının şeyini biz hissettik sen bize kızıyordun ormanda bıraktık diye :A :A :A

Birde oyunu oynayan adam benide geçti bunaklıkta :F Bu kadını yüzü yanık çocuk öldürdü diyor ve düşüünüyorda sonra evet o öldürmüştü diyor :F
neyini hissettik anlamadım :F

Hahaha ay bak aklıma gelince gülmeye başladım :F Yüzü yanık çocuk öldürdü diyor :F Dedim tam @Çiğdem in erkek versiyonu bu adam :F

• Güldürdün
neyini hissettik anlamadım :F

Hahaha ay bak aklıma gelince gülmeye başladım :F Yüzü yanık çocuk öldürdü diyor :F Dedim tam @Çiğdem in erkek versiyonu bu adam :F
Düşünüyor birde hımm evet o öldürmüştü diyor :F Yanı onun böyle birisi oldunu :A Sen iyi biri sanıyordun :A

• Güldürdün
Düşünüyor birde hımm evet o öldürmüştü diyor :F Yanı onun böyle birisi oldunu :A Sen iyi biri sanıyordun :A
Yolda bırakmasanda yine çemkiriyor yani her türlü bu sezon düşman oluyor :A yani evet sen tahmin ettin olacakları bacım :A

Adam çok komikti ya. :A nasıl unutuyor olayları hemen böyle. :F

• Güldürdün
Yolda bırakmasanda yine çemkiriyor yani her türlü bu sezon düşman oluyor :A yani evet sen tahmin ettin olacakları bacım :A

Adam çok komikti ya. :A nasıl unutuyor olayları hemen böyle. :F
Uzun süre izlemeyince bende unutuyorum :F Şimdi bu oyunu arka arkaya izlediğimizden şanslıydım :A :A :A

Mal kadınla karşılaşınca oyunu oynayan adam sırıtıyordu eskilerden bir dost gördük diye ve biz nasıl ayrılmıstık acaba senle diye düşünüyordu bıraktığını unutmuş :F Kadında siz beni bıraktınız diyince oyunu oynayan adamın sırıtması bitmişti :A :A :A

• Güldürdün
Uzun süre izlemeyince bende unutuyorum :F Şimdi bu oyunu arka arkaya izlediğimizden şanslıydım :A :A :A

Mal kadınla karşılaşınca oyunu oynayan adam sırıtıyordu eskilerden bir dost gördük diye ve biz nasıl ayrılmıstık acaba senle diye düşünüyordu bıraktığını unutmuş :F Kadında siz beni bıraktınız diyince oyunu oynayan adamın sırıtması bitmişti :A :A :A
Hahaha hatırladım şimdi :F Başta seviniyordu sonra suratı ekşidi :F

• Güldürdün
Şu kırmızı saçlıyı zombilerle dövüşürken üzüldük ve kurtarsak dedik ama kadın deli ayoll hala bizle uğraşıyor şapkalı kıza birşey fırlattı :A :A :A
Mal mıdır nedir ya, birde şarkı söylüyor iyice tısrtım, korku filmi gibiydi .:A Ama ben demiştim başımıza iş açacak bu kız diye sana :A

• Güldürdün
Mal mıdır nedir ya, birde şarkı söylüyor iyice tısrtım, korku filmi gibiydi .:A Ama ben demiştim başımıza iş açacak bu kız diye sana :A
Zombi gibi karşımıza dikildiya orda kortum bende :F Ben oynayamam böyle oyunlar yaa bırakır giderim :F Oyunu oynayan adamda bir kısımda öyle dedi şuan kapatıp kaçmak istiyorum diye :A :A :A

• Güldürdün
Zombi gibi karşımıza dikildiya orda kortum bende :F Ben oynayamam böyle oyunlar yaa bırakır giderim :F Oyunu oynayan adamda bir kısımda öyle dedi şuan kapatıp kaçmak istiyorum diye :A :A :A
Haha cnm köprüde kalmışız şarkı söyleyerek geliyor , halka filminde ki kız gibi yavaş yavaş geliyor böyle tıstım ben :F
bu sezon ilk bölümde de mahsende korkmuştum o karanlıkta kalmıştık bir kız zombi olmuştu , bu 2 sahne korkunçtu bence. :F

• Güldürdün
Haha cnm köprüde kalmışız şarkı söyleyerek geliyor , halka filminde ki kız gibi yavaş yavaş geliyor böyle tıstım ben :F
bu sezon ilk bölümde de mahsende korkmuştum o karanlıkta kalmıştık bir kız zombi olmuştu , bu 2 sahne korkunçtu bence. :F
Oyunu durduğun oluyormu hiç arada nefeslendiğin :A :A :A

• Güldürdün