Allahım bu nasıl bir oyunn.
Allahım bu nasıl bir oyunn.
Hak ettiler kesinlikleya ben sinir krizi geçirdim inan üzücü bitse 1 hafta pehlerdim.![]()
İlk sahnelerde çok gelirimliydi oyunu oynayan adam hanı velet çocuk dediya ben atlayacam beni tut bana böyle şeyler yaptırmayın diyorAllahım bu nasıl bir oyunn.![]()
Tabi canım bir de şu ahır sahnesi de gerilimliydi, zaten gözüm oralarda doldu bir yandan da pehliyorum.İlk sahnelerde çok gelirimliydi oyunu oynayan adam hanı velet çocuk dediya ben atlayacam beni tut bana böyle şeyler yaptırmayın diyorSende ilk sahneler baya korkarak oynamıssındır
![]()
Orada bir ara gözlerim doldu yineTabi canım bir de şu ahır sahnesi de gerilimliydi, zaten gözüm oralarda doldu bir yandan da pehliyorum.![]()
Orada bir ara gözlerim doldu yineAma bir eksiklik vardı L olan sahneyi hatırladık ama bir yarım kalmıs gibiydi sonrasında zaten anladık
![]()
![]()
![]()
Köyde akşamları erken uyucam için sıkıntı olmaz ama döndüğümde çok arayacam geceleri özellikleBiz bir iki gün boşluğa düşeriz şimdi. :/
Hhahah
neyini hissettik anlamadımHhahahAma bu kadının şeyini biz hissettik sen bize kızıyordun ormanda bıraktık diye
![]()
![]()
Birde oyunu oynayan adam benide geçti bunaklıktaBu kadını yüzü yanık çocuk öldürdü diyor ve düşüünüyorda sonra evet o öldürmüştü diyor
![]()
Düşünüyor birde hımm evet o öldürmüştü diyorneyini hissettik anlamadım
Hahaha ay bak aklıma gelince gülmeye başladımYüzü yanık çocuk öldürdü diyor
Dedim tam @Çiğdem in erkek versiyonu bu adam
![]()
Yolda bırakmasanda yine çemkiriyor yani her türlü bu sezon düşman oluyorDüşünüyor birde hımm evet o öldürmüştü diyorYanı onun böyle birisi oldunu
Sen iyi biri sanıyordun
![]()
Uzun süre izlemeyince bende unutuyorumYolda bırakmasanda yine çemkiriyor yani her türlü bu sezon düşman oluyoryani evet sen tahmin ettin olacakları bacım
Adam çok komikti ya.nasıl unutuyor olayları hemen böyle.
![]()
Hahaha hatırladım şimdiUzun süre izlemeyince bende unutuyorumŞimdi bu oyunu arka arkaya izlediğimizden şanslıydım
![]()
![]()
Mal kadınla karşılaşınca oyunu oynayan adam sırıtıyordu eskilerden bir dost gördük diye ve biz nasıl ayrılmıstık acaba senle diye düşünüyordu bıraktığını unutmuşKadında siz beni bıraktınız diyince oyunu oynayan adamın sırıtması bitmişti
![]()
![]()
![]()
Şu kırmızı saçlıyı zombilerle dövüşürken üzüldük ve kurtarsak dedik ama kadın deli ayoll hala bizle uğraşıyor şapkalı kıza birşey fırlattıHahaha hatırladım şimdiBaşta seviniyordu sonra suratı ekşidi
![]()
Mal mıdır nedir ya, birde şarkı söylüyor iyice tısrtım, korku filmi gibiydi .Şu kırmızı saçlıyı zombilerle dövüşürken üzüldük ve kurtarsak dedik ama kadın deli ayoll hala bizle uğraşıyor şapkalı kıza birşey fırlattı![]()
![]()
![]()
Zombi gibi karşımıza dikildiya orda kortum bendeMal mıdır nedir ya, birde şarkı söylüyor iyice tısrtım, korku filmi gibiydi .Ama ben demiştim başımıza iş açacak bu kız diye sana
![]()
Haha cnm köprüde kalmışız şarkı söyleyerek geliyor , halka filminde ki kız gibi yavaş yavaş geliyor böyle tıstım benZombi gibi karşımıza dikildiya orda kortum bendeBen oynayamam böyle oyunlar yaa bırakır giderim
Oyunu oynayan adamda bir kısımda öyle dedi şuan kapatıp kaçmak istiyorum diye
![]()
![]()
![]()
Oyunu durduğun oluyormu hiç arada nefeslendiğinHaha cnm köprüde kalmışız şarkı söyleyerek geliyor , halka filminde ki kız gibi yavaş yavaş geliyor böyle tıstım ben
bu sezon ilk bölümde de mahsende korkmuştum o karanlıkta kalmıştık bir kız zombi olmuştu , bu 2 sahne korkunçtu bence.![]()
EvetOyunu durduğun oluyormu hiç arada nefeslendiğin![]()
![]()
![]()