Evet o acıklamayı yuzyuze almam lazım. Not bırakmasın. Ben gelene kadar beklesin işi neee?Senle Haruna face konusunda kütüğede dizi izleme konusunda açıklamaları olması lazım![]()
![]()
![]()
Evet o acıklamayı yuzyuze almam lazım. Not bırakmasın. Ben gelene kadar beklesin işi neee?Senle Haruna face konusunda kütüğede dizi izleme konusunda açıklamaları olması lazım![]()
![]()
![]()
Bu @Forumdash abicimin yoklunda neler yazacak neler
kız senin kocan destere kayıp hala miras diyon 😱Bu @Forumdash abicimin yoklunda neler yazacak neler![]()
![]()
@serhatt mesafeli artık Allahtan da miras içerde kalacak
![]()
![]()
![]()
Dizinin sonu bacımBu @Forumdash abicimin yoklunda neler yazacak neler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
paranızda sizin olsun yalınızdaBu @Forumdash abicimin yoklunda neler yazacak neler![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben Mindhunter'i diyorum, LCDP sonrasına bıraktımLCDP'den sonra dizi mi var![]()
Kabul
Sen ölene kadar yarınlar bitmeyecekBen Mindhunter'i diyorum, LCDP sonrasına bıraktım![]()
Diziler bitmez Çiğdem, her gün bir yerlerden dizi fırlıyorAğustostan sonra izlemeye diyorum abicim ben şuan noktaladım dizileri![]()
![]()
Hem rahmetliylede izleyecek dizi kalmalı @Harunnn60 @MasacRE ne kadar pehleselerde
![]()
![]()
![]()
2 sezonu arka arkaya izleyeceğim, planımı yaptım
İyi bana detay özet geçersin bn de izlemekten kurtulurum2 sezonu arka arkaya izleyeceğim, planımı yaptım![]()
Senin izlediğin her tuhaf diziyi izlersek 😱😱😱 @Harunnn60 @ForumdashDiziler bitmez Çiğdem, her gün bir yerlerden dizi fırlıyor![]()
Savascı istiyorsa bizim dizimizde daha iyileri var
Ağustosa bırak zaten ne kaldı @Harunnn60 ı üzmeBen Mindhunter'i diyorum, LCDP sonrasına bıraktım![]()
Sorma beee